Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανέτοιμος για την πρεμιέρα ο Θρύλος!

Πανέτοιμος για την πρεμιέρα ο Θρύλος!
Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 - 20:58

Πανέτοιμος και αποφασισμένος να ξεκινήσει νικηφόρα τη φετινή σεζόν είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει το απόγευμα του Σαββάτου (31/08 στις 19:00) την Μπόρατς για το EHF Cup.

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Θρύλου γνωρίζει τις δυσκολίες της συγκεκριμένης αναμέτρησης, όμως, με τον κόσμο στο πλευρό της είναι αποφασισμένοι να πάρει τη νίκη και να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν χωρίς απρόοπτα την τελευταία τους προπόνηση, με τον Γιώργο Ζαραβίνα να μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των παικτών του.

Ο Θρύλος θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για τον α’ προκριματικό γύρο του EHF Cup και να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση την επόμενη εβδομάδα. Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στην Βοσνία.

*Στην αναμέτρηση με την Mπορατς ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

Διαβάστε επίσης

«Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου μας»

«Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου μας»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Ζαραβίνα, για το σαββατιάτικο (31/8) ματς του Ολυμπιακού με την Μπόρατς στο Ρέντη, για τον πρώτο προκριματικό γύρο του EHF Cup…

Δύο ημέρες έμειναν!

Δύο ημέρες έμειναν!

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού μετρά αντίστροφα για τον πρώτο προκριματικό του EHF Cup!