Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να επιβεβαιώσουμε και στη Βοσνία ότι είμαστε καλύτερη ομάδα»

«Να επιβεβαιώσουμε και στη Βοσνία ότι είμαστε καλύτερη ομάδα»
Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2019 - 20:59

Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για την πρόκριση και μάλιστα με μία ακόμη νίκη κόντρα στην Μπόρατς στον β’ προκριματικό γύρο του EHF Cup είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Τζηράς.

Ο εξτρέμ του Θρύλου τόνισε ότι όλοι θέλουν να πάρουν τη νίκη και στην Βοσνία, παρά το νικηφόρο αποτέλεσμα με 30-21 στο Ρέντη και να επιβεβαιώσουν και στη ρεβάνς ότι διαθέτουν την καλύτερη ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι το δεύτερο παιχνίδι της σειράς και αποκλειστικός μας στόχος είναι η νίκη, παρά τη μεγάλη διαφορά του πρώτου αγώνα. Δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και ελπίζουμε ότι θα το επιβεβαιώσουμε και στο δεύτερο παιχνίδι. Έχουμε υψηλές βλέψεις φέτος για τη διοργάνωση του EHF Cup και στόχος μας είναι να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Διαβάστε επίσης

Ώρα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό!

Ώρα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό!

Η ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Θρύλου αντιμετωπίζει απόψε (7/9, 21:00) την Μπόρατς στην Βοσνία, στη ρεβάνς για τον πρώτο προκριματικό γύρο του EHF Cup…

«Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε»

«Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε»

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας για τη ρεβάνς των Πειραιωτών στη Βοσνία κόντρα στην Μπόρατς.