Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το γήπεδο που θα παίξει ο Θρύλος στην Βοσνία! (pic)

Το γήπεδο που θα παίξει ο Θρύλος στην Βοσνία! (pic)
Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2019 - 22:55

Στο «Sports Hall Borik», στην Βοσνία, θα αγωνιστεί το Σάββατο (7/9, 21:00) η ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού, κόντρα στην Μπόρατς, στη δεύτερη «μάχη» για τον πρώτο προκριματικό γύρο του EHF Cup.

Το «Sports Hall Borik», στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Βοσνία, την Μπάνια Λούκα, δημιουργήθηκε το 1974, όμως… πέρασε από ανακαίνιση πρόσφατα. Για αυτό και το εν λόγω κλειστό μπορεί να φιλοξενήσει πολλά αθλήματα και, συγκεκριμένα, πέρα από χάντμπολ, μπάσκετ, ποδόσφαιρο σάλας, αλλά και πολεμικές τέχνες!

Το γήπεδο έχει… αρένα 50Χ24 και διαθέτει 2400 θέσεις καθήμενων και 1200 θέσεις ορθίων, ενώ αν χρειάζεται, μπορεί να έχει και ακόμα 600 καρέκλες!

Με την έδρα της Μπόρατς, μάλιστα, μία από τις καλύτερες και πιο σύγχρονες στην χώρα, να διαθέτει οκτώ μοντέρνα αποδυτήρια, VIP Lounge και ένα εστιατόριο με κορυφαίες υπηρεσίες εστίασης και μεγάλη ποικιλία από τρόφιμα και ποτά…

Διαβάστε επίσης

Ώρα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό!

Ώρα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό!

Η ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Θρύλου αντιμετωπίζει απόψε (7/9, 21:00) την Μπόρατς στην Βοσνία, στη ρεβάνς για τον πρώτο προκριματικό γύρο του EHF Cup…

«Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε»

«Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε»

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας για τη ρεβάνς των Πειραιωτών στη Βοσνία κόντρα στην Μπόρατς.