Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και δέχεται γκολ, αλλά σκοράρει κιόλας!

Και δέχεται γκολ, αλλά σκοράρει κιόλας!
Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019 - 23:59
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Την Ρουμανική Τιμοσάρα θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον δεύτερο προκριματικό γύρο του EHF Cup, μετά την πρόκρισή του κόντρα στη Μπόρατς με δύο νίκες. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν και στα δύο παιχνίδια εξαιρετικά στοιχεία παρά το γεγονός ότι είναι μια ομάδα με αρκετά καινούργια πρόσωπα, που σίγουρα θέλουν χρόνο προκειμένου να βρουν τη χημεία τους.

Πλέον οι νταμπλούχοι Ελλάδας ρίχνουν όλο τους το βάρος στις αναμετρήσεις κόντρα στους Ρουμάνους. Μέχρι στιγμής η Τιμισοάρα έχει δώσει δύο επίσημα παιχνίδια πρωταθλήματος. Από αυτά το πρώτο συμπέρασμα που μπορεί να βγάλει κανείς, είναι ότι σίγουρα δεν πρόκειται για μια ομάδα φόβητρο.

Στο ματς με το οποίο άνοιξε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη φετινή χρονιά για το πρωτάθλημα της χώρας, γνώρισε την ήττα από την Στεάουα Βουκουρεστίου με 26-24. Ούτε στο δεύτερο που έδωσε πριν από τέσσερις ημέρες βέβαια μπόρεσε να πάρει τη νίκη, μιας και αναδείχθηκε ισόπαλη 26-26 στην έδρα της κόντρα στην Μίναρ Μπάια Μάρε.

Βλέπουμε λοιπόν, ότι οι Ρουμάνοι μέχρι στιγμής τουλάχιστον, είναι μια ομάδα και που σκοράρει, αλλά και που δέχεται εύκολα τέρματα.

Πρώτος σκόρερ για την Τιμισοάρα είναι ο Πρίμπανιτς με 13 τέρματα.

Αν ο Ολυμπιακός και στα δύο ματς είναι η ομάδα που έδειξε κόντρα στη Μπόρατς, ότι πρώτα είναι η εξαιρετική άμυνα και μετά η επίθεση, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα κόντρα στους Ρουμάνους, ώστε να πάρει την πρόκριση και έτσι να βρεθεί στη φάση των ομίλων του EHF Cup.

Διαβάστε επίσης

Άκρα που προκαλούν... τρόμο

Άκρα που προκαλούν... τρόμο

Τζηράς και Τσίλης βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση και βοήθησαν τα μέγιστα ώστε ο Ολυμπιακός να πάρει την πρόκριση κόντρα στη Μπόρατς.