Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ευχαριστημένος από τα παιδιά, να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό»

«Ευχαριστημένος από τα παιδιά, να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό»
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 - 01:32

Μια ακόμα νίκη σε φιλικό ματς προετοιμασίας πήρε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού επικρατώντας του Ιωνικού με 29-11, μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος!

Ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας, Γιώργος Ζαραβίνας, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από τους παίκτες του, ενώ τόνισε ότι θα πρέπει να μείνουν στον ίδιο ρυθμό.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα ακόμα φιλικό στο οποίο δοκιμάσαμε πράγματα. Μοιράσαμε ξανά το χρόνο συμμετοχής και είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά και την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά.

Θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, ώστε κάθε μέρα να είμαστε και πιο έτοιμοι. Το ερχόμενο Σάββατο είναι άλλωστε και η πρεμιέρα του πρωταθλήματος όπου θα αντιμετωπίσουμε τον Ιωνικό και θέλουμε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι».

Διαβάστε επίσης

Πρεμιέρα το Σάββατο (21/9)

Πρεμιέρα το Σάββατο (21/9)

Ορίστηκε η αναμέτρηση της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή στην πρεμιέρα της Handball Premier κόντρα στον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας.

Νίκη σε ένα ακόμα φιλικό!

Νίκη σε ένα ακόμα φιλικό!

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή έδειξε πανέτοιμη στην πρόβα τζενεράλε του πρωταθλήματος κερδίζοντας με 33-22 τον Δούκα.

Ο Θρύλος νίκησε και τον Ιωνικό!

Ο Θρύλος νίκησε και τον Ιωνικό!

Η ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού επικράτησε σε ένα ακόμα φιλικό προετοιμασίας, αυτή τη φορά με 29-11 κόντρα στην ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας...