Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ολυμπιακός έχει εμπειρία και ποιότητα»

«Ολυμπιακός έχει εμπειρία και ποιότητα»
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 - 00:13

Την ανωτερότητα της ομάδας χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού, στο χθεσινό (14/9) φιλικό (22-33) με τον Δούκα στο Αθλητικό κέντρο «Δαϊς», παραδέχθηκε ο Κωστής Μπούνας!

Με τον προπονητή του Δούκα να στέκεται, στις δηλώσεις του, στην ποιότητα και την εμπειρία του Θρύλου.

Συγκεκριμένα, ο Μπούνας υπογράμμισε:

«Στο πρώτο ημίχρονο είμαι ευχαριστημένος, αφού βγάλαμε κάποια πράγματα και παρά τις απουσίες μας που είναι σημαντικές, σταθήκαμε καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο, μέτρησε εκτός των άλλων, η εμπειρία και ποιότητα του Ολυμπιακού. Είμαστε καινούργια ομάδα, πρέπει να δώσουμε βαρύτητα στην ομοιογένεια. Στην πρεμιέρα, θα παίξουμε με τον Φίλιππο, είναι ένα ματς εκτός έδρας που θέλει προσοχή».

Διαβάστε επίσης

«Νίκη με καλή εμφάνιση μπροστά στον κόσμο μας»

«Νίκη με καλή εμφάνιση μπροστά στον κόσμο μας»

Για την πρεμιέρα της ομάδας χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα, το επόμενο Σάββατο (21/9), κόντρα στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας στο κλειστό του Ρέντη, μίλησε ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης…

Νίκη σε ένα ακόμα φιλικό!

Νίκη σε ένα ακόμα φιλικό!

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή έδειξε πανέτοιμη στην πρόβα τζενεράλε του πρωταθλήματος κερδίζοντας με 33-22 τον Δούκα.

Πρεμιέρα το Σάββατο (21/9)

Πρεμιέρα το Σάββατο (21/9)

Ορίστηκε η αναμέτρηση της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή στην πρεμιέρα της Handball Premier κόντρα στον Ιωνικό Ν. Φιλαδέλφειας.