Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε ενισχυμένοι και πιο δυνατοί»

«Είμαστε ενισχυμένοι και πιο δυνατοί»
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 - 01:38

Ισχυρότερη από την περσινή σεζόν είναι φέτος η ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού. Με τους Πειραιώτες να πραγματοποιούν σημαντικές μεταγραφές το περασμένο καλοκαίρι. Κάτι που δήλωσε και ο Κώστας Τσιλιμπάρης…

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός και γκολκίπερ του Θρύλου τόνισε:

«Ως πρώτη αίσθηση εκτιμώ πως θα έχουμε μια αναβαθμισμένη αγωνιστικά εικόνα στο πρωτάθλημα. Πιστεύω, ότι οι αθλητές που εντάχθηκαν σε όλες τις ομάδες θα δώσουν το κάτι παραπάνω σε ποιότητα και θα δούμε πιο αμφίρροπες αναμετρήσεις!

Εμείς έχουμε ενισχυθεί, είμαστε ακόμα στην διαδικασία του στησίματος της ομάδας και θεωρώ, ότι θα παρουσιαστούμε ακόμα πιο δυνατοί από πέρσι. Εύχομαι υγεία σε όλους τους συντελεστές του αθλήματος».

Διαβάστε επίσης

Πανέτοιμος ο Θρύλος για την πρεμιέρα!

Πανέτοιμος ο Θρύλος για την πρεμιέρα!

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον Ιωνικό Ν.Φ. για την 1η αγωνιστική της Handball Premier.

«Μεταμορφωνόμαστε με τον κόσμο μας!»

«Μεταμορφωνόμαστε με τον κόσμο μας!»

Το σύνθημα για νίκη της ομάδας χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού επί του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, στο κλειστό του Ρέντη, στην πρεμιέρα (21/9) της Handball Premier, έδωσε ο Γιώργος Ζαραβίνας…

«Δίψα να κατακτούμε τίτλους!»

«Δίψα να κατακτούμε τίτλους!»

Για νέες μεγάλες επιτυχίες είναι «διψασμένη» η ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού, όπως δήλωσε ο Γιώργος Ζαραβίνας…

Νίκησε και τον Διομήδη

Νίκησε και τον Διομήδη

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού επικράτησε με 26-20 στο Άργος και έδειξε πανέτοιμος για την πρεμιέρα της Handball Premier.