Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανέτοιμος ο Θρύλος για την πρεμιέρα!

Πανέτοιμος ο Θρύλος για την πρεμιέρα!
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 - 16:51

Η ώρα της μεγάλης πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Handball Premier για την φετινή σεζόν έφτασε. Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση του Σαββάτου (21/9) κόντρα στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις τη νέα αγωνιστική σεζόν κόντρα στους νεοφώτιστους και μετά τα δύο επιτυχημένα επίσημα ματς της σεζόν κόντρα στη Μπόρατς, πλέον ρίχνουν το βάρος στις εγχώριες διοργανώσεις.

Να θυμίσουμε ότι σέντρα στην αναμέτρηση στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» είναι προγραμματισμένη για τις 19:00.

Όσον αφορά την αποστολή ο Γιώργος Ζαραβίνας, δεν έχει στη διάθεσή του τους, Γρηγόρη Σανίκη και Πάτρικ Λέμος, οι οποίοι αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών και θα προφυλαχθούν.

Αναλυτικά την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Ματίγια Σπίκιτς, Νίκος Νομικός, Γκόραν Μπογκούνοβιτς, Δημήτρης Τζηράς, Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, Τζούρο Μούγιτς, Χάρης Μάλλιος, Μάρκο Τερλέτσκι, Πέτρος Κανδύλας, Γαρύφαλλος Μπάγιος, Θόδωρος Δεληχρήστος, Ντουρμούς Αλί Τινκίρ, Νίκος Λιάπης, Κώστας Τσιλιμπάρης, Ανδρέας Αραπακόπουλος, Στέφανος Μιχαηλίδης, Άγγελος Τσίλης, Αρτούρ Καρβάτσκι.

Στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό Νέα Φιλαδέλφειας ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

Διαβάστε επίσης

«Μεταμορφωνόμαστε με τον κόσμο μας!»

«Μεταμορφωνόμαστε με τον κόσμο μας!»

Το σύνθημα για νίκη της ομάδας χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού επί του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, στο κλειστό του Ρέντη, στην πρεμιέρα (21/9) της Handball Premier, έδωσε ο Γιώργος Ζαραβίνας…

«Στόχος μας η διατήρηση των κεκτημένων»

«Στόχος μας η διατήρηση των κεκτημένων»

Οι δηλώσεις του Χάρη Μάλλιου για την Σαββατιάτικη (21/9) πρεμιέρα του Ολυμπιακού στην φετινή Handball Premier κόντρα στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, στο κλειστό του Ρέντη…

«Δίψα να κατακτούμε τίτλους!»

«Δίψα να κατακτούμε τίτλους!»

Για νέες μεγάλες επιτυχίες είναι «διψασμένη» η ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού, όπως δήλωσε ο Γιώργος Ζαραβίνας…