Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μεταμορφωνόμαστε με τον κόσμο μας!»

«Μεταμορφωνόμαστε με τον κόσμο μας!»
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 - 20:10

Το σύνθημα για νίκη της ομάδας χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού επί του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, στο κλειστό του Ρέντη, στην πρεμιέρα (21/9) του πρωταθλήματος της Handball Premier, έδωσε ο Γιώργος Ζαραβίνας!

Με τον προπονητή του Θρύλου να τονίζει χαρακτηριστικά, στις δηλώσεις του: «Είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος, θέλουμε να ξεκινήσουμε με πάρα πολύ καλό ρυθμό και να έχουμε μια πάρα πολύ καλή εικόνα. Μην ξεχνάμε, ότι αυτά τα ματς θα μας δώσουν ομοιογένεια και αυτοματισμούς για τα επόμενα δύσκολα ματς που ακολουθούν.

Έχουμε καταλάβει τα προηγούμενα δυο χρόνια πόσο σημαντικός είναι ο κόσμος και, όταν είναι μαζί μας, όλη η ομάδα μεταμορφώνεται! Αυτό συμβαίνει σε όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού. Θέλουμε αρχής γενομένης από τα πρώτα ματς να δείξουμε τον χαρακτήρα της ομάδας, ότι παλεύει μέχρι τέλους, ότι μάχεται και της αρέσει και παίρνει δύναμη από τον κόσμο».

Διαβάστε επίσης

«Στόχος μας η διατήρηση των κεκτημένων»

«Στόχος μας η διατήρηση των κεκτημένων»

Οι δηλώσεις του Χάρη Μάλλιου για την Σαββατιάτικη (21/9) πρεμιέρα του Ολυμπιακού στην φετινή Handball Premier κόντρα στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, στο κλειστό του Ρέντη…

«Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε…»

«Ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε…»

Με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Θρύλου μίλησε ο Τάσος Τσακνής του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας...

Πανέτοιμος ο Θρύλος για την πρεμιέρα!

Πανέτοιμος ο Θρύλος για την πρεμιέρα!

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον Ιωνικό Ν.Φ. για την 1η αγωνιστική της Handball Premier.