Ντουντούκα
Πάει και ο Άρης. Να περάσει ο επόμενος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Το μυαλό μας είναι πρώτα στο ματς της Τετάρτης»

«Το μυαλό μας είναι πρώτα στο ματς της Τετάρτης»
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2019 - 03:15

Τον Γ.Σ. Δράμας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, υποδέχεται την Τετάρτη (2/10, 18:00) η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού.

Λίγες μέρες πριν τη «μάχη» με την Τιμισοάρα, για το EHF Cup, οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να κάνουν το 3/3 στην Handball Premier, θέλοντας να κάνει ένα ακόμα βήμα για τη διατήρηση των σκήπτρων του. Και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ενόψει του ματς, στις δηλώσεις του ο Ανδρέας Αραπακόπουλος, τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» σκέφτονται πρώτα το ματς με την Δράμα και μετά θα ασχοληθούν με αυτό κόντρα στους Ρουμάνους.

Αναλυτικά:

«Στο προηγούμενο παιχνίδι με το Δούκα δεν παίξαμε ιδιαίτερα καλά και σε αυτό που ακολουθεί με την ομάδα της Δράμας θέλουμε να το διορθώσουμε αυτό. Περιμένουμε το ευρωπαϊκό παιχνίδι την Κυριακή στη Ρουμανία, ωστόσο το μυαλό μας είναι πρώτα στο ματς της Τετάρτης.

Θέλουμε να ανεβάσουμε την απόδοσή μας αρχής γενομένης από αύριο και στη συνέχεια να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Τιμισοάρα».

Διαβάστε επίσης