Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κρίνεται την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του Καραμπουρνιώτη…

Κρίνεται την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του Καραμπουρνιώτη…
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2019 - 00:15

Κρίσιμη «μάχη» θα δώσει την Κυριακή (6/10) η ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν στις 18:00 την Τιμισοάρα στην Ρουμανία, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του EHF Cup.

Aπέναντι στην Κυπελλούχο Ρουμανίας, οι «ερυθρόλευκοι» διεκδικούν το θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στο κλειστό του Ρέντη, το επόμενο Σάββατο, που θα κρίνει την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Γιώργο Ζαραβίνα, αφορούν την συμμετοχή του Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη, ο οποίος ακολούθησε την αποστολή, αλλά η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Κατά τα λοιπά, το προπονητικό επιτελείο υπολογίζει στις υπηρεσίες των υπόλοιπων αθλητών, ενώ στην Ελλάδα έμειναν οι Τερλέτσκι, Νομικός και Δεληχρήστος...

Διαβάστε επίσης

Πάμε παικταράδες!

Πάμε παικταράδες!

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού κάνει σήμερα (18:00) το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του EHF Cup, κόντρα στην Τιμισοάρα!

Στην αποστολή ο Καραμπουρνιώτης!

Στην αποστολή ο Καραμπουρνιώτης!

Ο νεαρός πίβοτ του Ολυμπιακού ταξίδεψε κανονικά στη Ρουμανία, για την αναμέτρηση με την Τιμισοάρα, αλλά η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή...