Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάμε παικταράδες!

Πάμε παικταράδες!
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2019 - 09:54

Μεγάλη ημέρα για το ερυθρόλευκο (και το ελληνικό συνολικά) χάντμπολ, η σημερινή. Ο Ολυμπιακός δίνει την πρώτη του μάχη, στον δεύτερο προκριματικό γύρο του EHF Cup, απέναντι στην Τιμισοάρα! Στις 18:00 ώρα Ελλάδος, οι πρωταθλητές δοκιμάζονται στην έδρα της ρουμανικής ομάδας, με στόχο, φυσικά, το αποτέλεσμα εκείνο, που θα κάνει πιο εύκολα τα πράγματα, στη ρεβάνς του επόμενου Σαββάτου, στο κλειστό του Ρέντη.

Μοναδικό «ερωτηματικό» η συμμετοχή του Παναγιώτη Καραμπουρνιώτη, για τον οποίο ο Γιώργος Ζαραβίνας θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή, ανάλογα με την κατάστασή του. Κατά τα άλλα, ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους έχει πάρει μαζί του, στη Ρουμανία. Στην Αθήνα έμειναν οι Τερλέτσκι, Νομικός και Δεληχρήστος.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, μπορούν να το κάνουν μέσω του επίσημου καναλιού της EHF, πατώντας ΕΔΩ!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Matchday???? SCM Poli. Timisoara ???????? - ???????? Olympiacos SFP ???? EHF Cup ???? Qualification Round 2 ???? 18:00 ???? Sala "Constantin Jude" ???? EHF TV #️⃣ #SCMPOSFP #osfp #olympiacos #olympiacossfp #handball #ehf #ehfcup

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Διαβάστε επίσης