Ντουντούκα
Πάει και ο Άρης. Να περάσει ο επόμενος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου για την πρόκριση»

«Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου για την πρόκριση»
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2019 - 18:50

Ένα μεγάλο παιχνίδι θα δώσει το Σάββατο (12/10) στο Ρέντη η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού κόντρα στην Τιμισοάρα για τον επαναληπτικό αγώνα της β’ προκριματικής φάσης του EHF Cup.

Οι Πειραιώτες στον πρώτο αγώνα ηττήθηκαν στην Ρουμανία με 31-29, ωστόσο, όπως τόνισε και σε δηλώσεις του ο Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης ο Ολυμπιακός με τη βοήθεια του κόσμου του μπορεί να φτάσει στην πρόκριση.

Πιο συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό «παρών» το Σάββατο (12/10, 19:00), ενώ υπογράμμισε ότι όλοι στον Θρύλο πιστεύουν ότι αξίζουν και θα πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Με βάση την εικόνα των δυο ομάδων στο πρώτο παιχνίδι στη Ρουμανία η υπόθεση της πρόκρισης είναι καθαρά στο χέρι μας. Πρέπει να διορθώσουμε κάποιες αδυναμίες που παρουσιάστηκαν στο πρώτο παιχνίδι και να περιορίσουμε κάποιες καταστάσεις που μας πλήγωσαν στο τέλος του αγώνα στη Ρουμανία και ανέτρεψαν το θετικό αποτέλεσμα που είχαμε χτίσει στα πρώτα 50 λεπτά της αναμέτρησης. Μετά τη λήξη της πρώτης αναμέτρησης ήταν προφανές ότι ο παλμός που δημιουργήθηκε στο γήπεδο της Τιμισοάρα ήταν καταλυτικός για να γίνει η ανατροπή από την πλευρά τους. Έτσι και εμείς χρειαζόμαστε τη βοήθεια και τη στήριξη του κόσμου για να φτάσουμε στην πρόκριση. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι αναφορικά με το τελικό αποτέλεσμα και άσχετα με το πρόσωπο που θα παρουσιάσει η Τιμισοάρα αναφορικά με τις απουσίες που είχε στο πρώτο ματς, εμείς θα κυνηγήσουμε την πρόκριση γιατί πιστεύουμε ότι την αξίζουμε».

Διαβάστε επίσης