Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της πρόκρισης!

Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της πρόκρισης!
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019 - 00:14
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Με τον κόσμο στο πλευρό του ο Ολυμπιακός ήταν αδύνατο να χάσει την πρόκριση επί της Τιμισοάρα. Μπορεί οι Ρουμάνοι να ήταν μπροστά στο σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο στο δεύτερο μέρος, όταν βγήκε μπροστά και ο κόσμος του Θρύλου, οι παίκτες της Τιμισοάρα «προσκύνησαν» το «Μελίνα Μερκούρη».

Έτσι ο Θρύλος είναι στους «32» του EHF Cup, και πλέον περιμένει την ερχόμενη Τρίτη να μάθει τον αντίπαλό του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στην αναμέτρηση του Ρέντη, υπήρχαν αρκετοί πρωταγωνιστές. Αρχικά να πούμε ότι δεν υστέρησε κανείς, ωστόσο κάποιοι παίκτες πήραν την ομάδα στους ώμους τους και έδειξαν το δρόμο προς την πρόκριση.

Πρώτοι και καλύτεροι οι Τζηράς και Μάλλιος. Οι δύο διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού σκόραραν 9 και 7 τέρματα αντίστοιχα και ήταν οι πρώτοι σκόρερ από πλευράς Θρύλου. Ο Λέμος μπορεί να πέτυχε μόλις 4, αλλά όλα ήταν σε καίρια σημεία και με ατομικές προσπάθειες, εκεί που ο Ολυμπιακός έδειχνε να κολλάει. Μεγάλες βοήθειες πήραν οι «ερυθρόλευκοι» και από τους Τσίλη Καραμπουρνιώτη και Αραπακόπουλο, ειδικά στην άμυνα.

Κάτω από τα δοκάρια του Θρύλου για άλλο ένα ματς, βρέθηκαν δύο... κέρβεροι. Τσιλιμπάρης και Σπίκιτς πραγματοποίησαν σε άλλο ένα ματς μεγάλη εμφάνιση και έδειξαν ότι με το συγκεκριμένο δίδυμο ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβάται τίποτα ούτε στον επόμενο γύρο της Ευρώπης.

Διαβάστε επίσης