Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο EHF Cup

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο EHF Cup
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2019 - 18:19

Δεκαέξι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού για τον 3ο προκριματικό γύρο του EHF Cup, που οδηγεί στους ομίλους της διοργάνωσης. Η κλήρωση θα γίνει στα γραφεία της EHF, στη Βιέννη (Αυστρία), την Τρίτη (15/10).

Ακολουθούν οι 16 ομάδες, που έχουν εξασφαλίσει... εισιτήρια για την επόμενη φάση και μπορούν να διασταυρωθούν με τους Πειραιώτες, οι οποίοι επιθυμούν διακαώς να κληρωθούν με την αδύναμη, Μέταλουργκ από την Β. Μακεδονία:

Νέξε (Κροατία), Μπιερίνγκμπρο Σίλκεμποργκ (Δανία), Χόλστεμπρο (Δανία), Λογκρόνο Λα Ριόχια (Ισπανία), Λίμπερμπανκ Κουένκα (Ισπανία), Σαμπερί Σαβόι Μοντ Μπλανκ (Γαλλία), Ναντ (Γαλλία), Νιμές Γκαρντ (Γαλλία), Φούχσε Μπερλίν (Γερμανία), Μέλσουνγκεν (Γερμανία), Ρέιν Νέκαρ Λόουεν (Γερμανία), Μάγκντεμπουργκ (Γερμανία), Μπαλατονφούρεντι (Ουγγαρία), Γκρούντφος Ταταμπάνγια (Ουγγαρία), Μέταλουργκ (Β. Μακεδονία), Γκουάρντια Οπόλε (Πολωνία).

Διαβάστε επίσης

Τζηράς on... fire (pic)

Τζηράς on... fire (pic)

Ο διεθνής εξτρέμ του Θρύλου πόσταρε ένα από τα τέρματα του στην αναμέτρηση κόντρα στην Τιμισοάρα που έδωσαν την πρόκριση στην επόμενη φάση του EHF Cup.