Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Θρύλος μαθαίνει αντίπαλο

Ο Θρύλος μαθαίνει αντίπαλο
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 - 08:14

Δεκαέξι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού για τον 3ο προκριματικό γύρο του EHF Cup, που οδηγεί στους ομίλους της διοργάνωσης. Η κλήρωση θα γίνει στα γραφεία της EHF, στη Βιέννη (Αυστρία), την Τρίτη (15/10).

Υπάρχουν όμως κάποιες ομάδες από τις 16 υποψήφιες που βρίσκονται στο γκρουπ των ισχυρών, οι οποίες είναι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ με μπάτζετ που κυμαίνεται μεταξύ 5 και 10 εκατομμυρίων ευρώ, όπως οι Γερμανικές Φούχσε Βερολίνου, Mαγδεμβούργο, Ράιν Νέκαρ Λόβεν, Μελσούνγκεν και οι Γαλλικές Σαμπερί, Ναντ, Νιμ.

Επίσης πολύ ισχυρές είναι οι Ισπανικές Κουένκα, Λογκρόνο και οι Δανέζικες Σίλκεμποργκ, Χόλστεμπρο.

Θεωρητικά πάντα και υπό αυτά τα δεδομένα μία κλήρωση με κάποια εκ των Μπάλατον, Ταταμπάνια (Ουγγαρία), Νέξε (Κροατία), Οπόλε (Πολωνία) και Μέταλουργκ Σκοπίων, δεν θα ήταν καταστροφική και θα μπορούσε να εξαντλήσει τις πιθανότητες πρόκρισης

Οι αγώνες θα διεξαχθούν 16-17 και 23-24 Νοεμβρίου 2019.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επόμενη φάση είναι οι όμιλοι του EHF Cup, στους οποίους καμία Ελληνική ομάδα έως και σήμερα δεν έχει καταφέρει να πάρει μέρους

H κλήρωση θα μεταδοθεί σε live streaming από τη ΕΗF

facebook.com/ehfeuropeancup/ and on youtube.com/ehfTV.

Α’ γκρουπ δυναμικότητας

Φούχσε Βερολίνου, Mαγδεμβούργο, Ράιν Νέκαρ Λόβεν, Μελσούνγκεν (Γερμανία), Σαμπερί, Ναντ, Νιμ (Γαλλία), Κουένκα, Λογκρόνο (Ισπανία), Σίλκεμποργκ, Χόλστεμπρο (Δανία), Μπάλατον, Ταταμπάνια (Ουγγαρία), Νέξε (Κροατία), Οπόλε (Πολωνία) και η Μέταλουργκ Σκοπίων.

Β΄ γκρουπ δυναμικότητας

Ολυμπιακός (Ελλάδα), Αντεμάρ Λεόν (Ισπανία), Γκόρνικ Ζάμπρε, Άζοτι (Πολωνία), Γκορένιε (Σλοβενία), ΣΚΑ Μινσκ (Λευκορωσία), Άρενταλ (Νορβηγία), PAUC (Γαλλία), Σουργκόι (Ουγγαρία), Μπενφίκα (Πορτογαλία), Πλζέν (Τσεχία), Achilles Bocholt (Βέλγιο), Άλφα Χάρντ (Αυστρία), Μάλμε (Σουηδία), Βίντετουρ (Ελβετία), Ζαπορόζιε (Ουκρανία)

Διαβάστε επίσης