Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν το έχω πιστέψει ακόμα...»

«Δεν το έχω πιστέψει ακόμα...»
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 - 08:34

Για οκτώ ολόκληρα χρόνια, ο Γρηγόρης Σανίκης φόρεσε τη φανέλα της Μέλσουνγκεν. Έτσι, ο άσος του Ολυμπιακού ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος μετά την κλήρωση κόντρα στη γερμανική ομάδα...

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «e-handball.gr», ο χαντμπολίστας του Θρύλου ανέφερε, ότι ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι θα βρεθεί ξανά στη γερμανική πόλη.

«Ακόμα δεν το έχω πιστέψει. Είμαι ζαλισμένος… Η ζωή είναι περίεργη καμία φορά. Δεν το περίμενα με τίποτα ότι θα συμβεί αυτό. Στην τελευταία μου χρονιά ως αθλητής, στα τελευταία μου πιθανότατα ευρωπαϊκά παιχνίδια να επιστρέψω ως αντίπαλος στο Μέλσουνγκεν. Η αλήθεια πως είμαι πολύ φορτισμένος και τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Αφενός γιατί ίσως είναι από τους πιο δύσκολους αντιπάλους που θα μπορούσαμε να έχουμε, αφετέρου δε χαίρομαι που θα επιστρέψω σε ένα μέρος που ουσιαστικά έχτισα την καριέρα μου και με τόσους πολλούς φίλους, όπως η αγαπημένη Μπάρμπαρα Μπράουν, ιδιοκτήτρια, πρόεδρος, αφεντικό της ομάδας, που λατρεύει το άθλημα», ήταν η πρώτη αντίδραση του 39χρονου περιφερειακού.

Όσο για το αγωνιστικό σκέλος, τόνισε: «Έχω μάθει στην ζωή μου να είμαι ρεαλιστής... Ακόμα και για θαύμα να μιλούσαμε θα ήταν αισιόδοξο! Δεν έχω δει στο χάντμπολ σε αυτό το επίπεδο να γίνονται τέτοια θαύματα. Πρόκειται για μια ομάδα που μπορεί να αντιμετωπίσει και να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο αυτή την στιγμή. Σαφώς είναι πιο δυνατή και πιο έτοιμη από τότε που έπαιζα εγώ.

Βρίσκεται σταθερά στην πρώτη εξάδα του καλύτερου πρωταθλήματος στον κόσμο. Είμαστε απογοητευμένοι από την κλήρωση, αλλά μπάλα είναι και γυρίζει… Θα προσπαθήσουμε να είμαστε αξιοπρεπείς, να τα δώσουμε όλα και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Διαβάστε επίσης

Βάλε… τετρακίνηση (pic)

Βάλε… τετρακίνηση (pic)

Το… 4Χ4 θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος στις 18:00 κοντράρεται με τη Βέροια, εκτός έδρας, για την Α1 Χάντμπολ!

Πέρασε και από τη Βέροια ο Θρύλος!

Πέρασε και από τη Βέροια ο Θρύλος!

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού δεν αντιμετώπισε πρόβλημα ούτε κόντρα στον Φίλιππο, κερδίζοντας με 32-20, κάνοντας έτσι το «τέσσερα στα τέσσερα» στη Handball Premier...