Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αξίες και ιδανικά βαθιά, όσο ο… πάγκος τους (pics)

Αξίες και ιδανικά βαθιά, όσο ο… πάγκος τους (pics)
Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019 - 11:21

Ανάλογα με το… βάθος του πάγκου τους, φαίνεται ότι μετρούν τον πατριωτισμό, στην ΑΕΚ. Την ανθρώπινη ζωή, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Την… προσφυγιά, την οποία βάζουν, πέρα και πάνω από όλα, όποτε συμφέρει…

Κρατάνε, όπως όλα δείχνουν, τον Τούρκο Οζμουσούλ, στο ρόστερ τους, παρά την συμπεριφορά του, με την Εθνική της χώρας του και τον στρατιωτικό του χαιρετισμό, με τον οποίο έδειξε την στήριξή του, σε όσα κάνει η χώρα του, πολεμικά, αυτή την περίοδο… Και όλα αυτά, όπως φαίνεται, γιατί είναι το βασικό τους και καλό τους… τέρμα.

Ενώ στον Ολυμπιακό έσπευσαν να διαχωρίσουν, ως Σύλλογος, την θέση τους, από τον Αλί Τινκίρ και τον, επίσης απαράδεκτο στρατιωτικό του χαιρετισμό, θέτοντας υψηλότερα τις αξίες, τα ιδανικά, τα ιδεώδη, τα οποία ο Ολυμπιακός πρεσβεύει, από γεννησιμιού του… Στην ΑΕΚ, βέβαια, όπου ετοιμάζουν την τεράστια αυτή… ξεφτίλα, για την οποία ακόμη και οι… ομοϊδεάτες τους, τους κράζουν (ρίξτε μια ματιά στο aeklive, ας πούμε), χθες ήταν… απλώς Τρίτη!

Δεν πειράζει, ας το… κουκουλώσουν. Ο κόσμος κατάλαβε. Και κρίνει… Και εις ανώτερα…!

Διαβάστε επίσης

Φιλικό για πολύ καλό σκοπό!

Φιλικό για πολύ καλό σκοπό!

Η ομάδα Νέων της Ακαδημίας χάντμπολ του Ολυμπιακού θα δώσει φιλανθρωπικό αγώνα (2/11, 20:00) με τον Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων για τη στήριξη του μικρού Γιώργου Ιωάννου...

«Εκτός ομάδας ο Τινκίρ»

«Εκτός ομάδας ο Τινκίρ»

Εκτός των δραστηριοτήτων του τμήματος χάντμπολ τίθεται ο Τούρκος παίκτης, μετά από απόφαση της διοίκησης...

Δυσαρέσκεια για Τινκίρ

Δυσαρέσκεια για Τινκίρ

Ο Τούρκος δεξιός ίντερ θα κληθεί σε απολογία από τον Ολυμπιακό για τον απαράδεκτο πανηγυρισμό που έκανε με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.