Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο… πολυθεσίτης Λιάπης!

Ο… πολυθεσίτης Λιάπης!
Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 - 00:02
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Μια ακόμα εύκολη νίκη επί του ΠΑΟΚ πήρε ο Ολυμπιακός όσον αφορά το χάντμπολ των Ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 26-22 μέσα στη Θεσσαλονίκη και έτσι συνέχισαν την απόλυτα νικηφόρα πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα της Handall Premier κάνοντας το «επτά στα επτά». Κάτι που, φυσικά, τους διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να αγωνίστηκε στην αναμέτρηση χωρίς τον Άγγελο Τσίλη, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, στα παπούτσια του όμως μπήκε ένας άλλος παίκτης των «ερυθρόλευκων». Και πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Λιάπης. Ο νεαρός πίβοτ του Θρύλου, κλήθηκε να αγωνιστεί στη θέση του αριστερού εξτρέμ, πραγματοποιώντας μάλιστα εντυπωσιακή εμφάνιση.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που με μία κίνησή του, άνοιξε σε αρκετές περιπτώσεις η άμυνα του ΠΑΟΚ, δίνοντας τη δυνατότητα είτε σε εκείνον είτε σε κάποιον συμπαίκτη του να σκοράρει και έτσι, να δώσει μια ακόμα νίκη στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

Νίκησε χωρίς καν να ιδρώσει...

Νίκησε χωρίς καν να ιδρώσει...

Που να ανεβάσει και... ταχύτητα, τι έχει να κάνει ο φετινός Ολυμπιακός στο χάντμπολ Ανδρών! Τα συμπεράσματα από τη νίκη (22-26) επί του ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη...