Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φανταστικός ο κόσμος του Ολυμπιακού! (vids)

Φανταστικός ο κόσμος του Ολυμπιακού! (vids)
Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019 - 22:27

Απίστευτη στήριξη από τον κόσμο του Ολυμπιακού είχε η ανδρική ομάδα χάντμπολ της ομάδας και στην Γερμανία στην αναμέτρηση με την Μέλσουνγκεν για το πρώτο ματς της γ’ προκριματικής φάσης του EHF Cup.

Οι ΓΑΥΡΟΙ ήταν πραγματικά φανταστικοί, βρισκόμενοι για μία ακόμη φορά στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας, δείχνοντας την πολύ μεγάλη τους στήριξη.

Μάλιστα, στο τέλος του ματς παρά την ήττα με 32-28, η οποία ωστόσο διατηρεί «ζωντανές» τις ελπίδες πρόκρισης για τον Θρύλο κόντρα στους πανίσχυρους Γερμανούς, ο κόσμος έγινε ένα με την ομάδα, η οποία πήγε προς εκείνους, ευχαριστώντας τους για το γεγονός ότι βρέθηκαν και πάλι δίπλα τους.

Ευχαριστώ έστειλε λίγο αργότερα και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του στα social media.

Το μήνυμα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:«Παντού είναι Πειραιάς!

Δυναμικό παρών από 50 και πλέον φιλάθλους του Ολυμπιακού στην Γερμανία που δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν και να υποστηρίζουν την ομάδα μας!

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!».

Δείτε το τρομερό βίντεο με τους καταπληκτικούς ΓΑΥΡΟΥΣ:

Διαβάστε επίσης

Με τον πύρινό του κόσμο μπορεί την πρόκριση!

Με τον πύρινό του κόσμο μπορεί την πρόκριση!

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού έκανε τεράστια προσπάθεια ανατροπής στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στη Μέλσουνγκεν, με τους Γερμανούς να κερδίζουν τελικά με 32-28 και τον Θρύλο να μπορεί να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του EHF Cup στο Ρέντη.

Μέλσουνγκεν – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 32-28 (Τελικό)

Μέλσουνγκεν – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 32-28 (Τελικό)

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την γερμανική ομάδα στο πρώτο ματς του 3ου προκριματικού του EHF Cup. Η διακύμανση της αναμέτρησης.