Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε κάνε τον… άθλο σου! (pic)

Θρύλε κάνε τον… άθλο σου! (pic)
Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019 - 12:21

«Λιοντάρια» έτοιμα για «μάχη»! Ο Θρύλος του ελληνικού αθλητισμού έχει και σήμερα, Κυριακή 24/11, ραντεβού με την ιστορία! Απέναντι στη Μέλσουνγκεν, η ομάδα χάντμπολ Ανδρών του ΟΣΦΠ είναι έτοιμη για έναν ακόμη… άθλο! Μία μεγάλη ανατροπή, από το -4 του πρώτου αγώνα και νίκη, για να προκριθεί στη φάση των ομίλων.

Κόντρα σε μία δύναμη του χάντμπολ, με το γερμανικό πρωτάθλημα να… τρομάζει, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κάνει τη μεγάλη του υπέρβαση, να δείξει την τεράστια αξία του και να δοξάσει, για μία ακόμη φορά, το έμβλημά του, τα χρώματά του, αλλά και τη γαλανόλευκη, ελληνική σημαία!

Για να συμβεί αυτό και να έρθει η μεγάλη πρόκριση, ο Ολυμπιακός χρειάζεται νίκη με τέσσερα γκολ διαφορά και σκορ μεγαλύτερο από του πρώτου αγώνα ή με πέντε γκολ διαφορά και οποιοδήποτε σκορ. Σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού με 32-28, η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι.

Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα είναι «λαβωμένη», αφού απουσιάζουν με τραυματισμό οι Άγγελος Τσίλης, Άρτουρ Καρβάτσκι και Γρηγόρης Σανίκης!

* Θυμίζουμε πως στην αναμέτρηση με την Μέλσουνγκεν ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

Με τον κόσμο του στο πλευρό του, ο Ολυμπιακός θα κάνει το «Μελίνα Μερκούρη» να… βράζει! Η έδρα του Θρύλου μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο και να ωθήσει τους «ερυθρόλευκους» στην πρόκριση! Το ματς θα μεταδοθεί ζωντανά, γραπτώς, από το gavros.gr και τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 9 HD!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Matchday ⚡ Olympiacos SFP ???????? - ???????? MT Melsungen ???? EHF Cup ???? Qualification Round 3 ???? 18:00 ???? Rentis "Melina Merkouri" ???? Cosmote Sport 9 #osfp #olympiacos #olympiacossfp #handball #handballpremier #ehf #ehfcup

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Μέλσουνγκεν 19-20 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Μέλσουνγκεν 19-20 (Τελικό)

Η ώρα της μεγάλης ρεβάνς έφτασε με τον Ολυμπιακό να είναι πανέτοιμος και παθιασμένος προκειμένου να κάνει την ανατροπή-πρόκρισης στους ομίλους του EHF Cup. Live ενημέρωση στο gavros.gr/CS7.

Στο Ρέντη ο Νίκος Γαβαλάς! (pic)

Στο Ρέντη ο Νίκος Γαβαλάς! (pic)

O Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός παρακολουθεί από κοντά τη μεγάλη ρεβάνς με την Μέλσουνγκεν, για το EHF Cup...