Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι ΓΑΥΡΟΙ ζήτησαν το νταμπλ! (vid)

Οι ΓΑΥΡΟΙ ζήτησαν το νταμπλ! (vid)
Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019 - 22:49

Δυναμικό «παρών» έδωσαν σε ένα ακόμα ματς του Ολυμπιακού στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» οι ΓΑΥΡΟΙ. Οι φίλαθλοι των «ερυθρόλευκων» δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να φωνάζουν συνθήματα υπέρ του Θρύλου στην αναμέτρηση κόντρα στη Μέλσουνγκεν για το EHF Cup.

Μια από τις μεγάλες δυνάμεις αυτής της ομάδας είναι φυσικά ο κόσμος της κάτι το οποίο παραδέχθηκαν και οι Γερμανοί μετά το τέλος του ματς, όπως τόνισαν χαρακτηριστικά στις δηλώσεις τους.

Τέλος, μετά την ολοκλήρωση του ματς και της κατάθεσης ψυχής από την ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα κόντρα στο μεγαθήριο που λέγεται Μέλσουνγκεν, οι ΓΑΥΡΟΙ ευχαρίστησαν τους παίκτες για την προσπάθειά τους και τους ζήτησαν την κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος όσο και του κυπέλλου Ελλάδας.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Τα δοκάρια του στέρησαν την πρόκριση!

Τα δοκάρια του στέρησαν την πρόκριση!

Ένας παθιασμένος και άτυχος Ολυμπιακός έκανε ότι περνούσε από το χέρι του στη ρεβάνς κόντρα στη Μέλσουνγκεν, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στη φάση των ομίλων του EHF Cup, χάνοντας και στο Ρέντη με 19-20 έχοντας επτά δοκάρια στο ματς.

Στο Ρέντη ο Νίκος Γαβαλάς! (pic)

Στο Ρέντη ο Νίκος Γαβαλάς! (pic)

O Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός παρακολουθεί από κοντά τη μεγάλη ρεβάνς με την Μέλσουνγκεν, για το EHF Cup...