Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έδειξε ξανά ότι έχει γίνει μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα!

Έδειξε ξανά ότι έχει γίνει μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα!
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019 - 00:40

Μπορεί ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή να μην κατάφερε να πάρει την πρόκριση στη φάση των ομίλων του EHF Cup κόντρα στη Μέλσουνγκεν ωστόσο με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε και στα δύο ματς έδειξε ότι πραγματικά η πρόκριση κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Οι «ερυθρόλευκοι» τα έδωσαν όλα τόσο στη Γερμανία όσο και στο Ρέντη δείχνοντας εκτός του ότι πλέον έχει γίνει μια ομάδα η οποία έχει ξεφύγει από την ελληνική πραγματικότητα, αλλά έδειξαν ότι είναι και μια υπολογίσιμη δύναμη στην Ευρώπη.

Όλοι μετά την κλήρωση και το ζευγάρι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μέλσουνγκεν των 7 εκατομμυρίων έβλεπαν μια εύκολη πρόκριση των Γερμανών κόντρα στους Πειραιώτες. Μπορεί να πέρασαν με δύο νίκες, όμως μόνο εύκολα δεν ήρθαν τα θετικά για αυτούς αποτελέσματα.

Με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησαν οι «ερυθρόλευκοι» και στα δύο ματς, έδειξαν με τον πλέον περίτρανο τρόπο ότι έχουν γίνει μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα η οποία τα επόμενα χρόνια θα είναι μια υπολογίσιμη δύναμη από όλους. Και φυσικά σε αυτό, συνηγόρησαν και οι Γερμανοί με τις δηλώσεις τους μετά το τέλος του ματς στο Ρέντη.

Διαβάστε επίσης