Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία, πολύ ωραία ατμόσφαιρα»

«Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία, πολύ ωραία ατμόσφαιρα»
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019 - 00:30

Για την φιλοξενία που έτυχε η ομάδα του στον Πειραιά θέλησε να ευχαριστήσει τον Ολυμπιακό, ο Χέικο Γκριμ.

Ο προπονητής της Μέλσουνγκεν στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα στο «Μελίνα Μερκούρη» αναφέρθηκε παράλληλα και στους στόχους της ομάδας του, όπου όπως τόνισε το ελάχιστο που περιμένει είναι να περάσουν στο Final-4 του EHF Cup.

Αναλυτικά:

«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω για την φιλοξενία και να δηλώσω ότι ήταν ένα κλασσικό ευρωπαϊκό παιχνίδι. Περίμενα ότι θα βρίσκαμε αντίσταση σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους μας που ήρθαν να υποστηρίξουν την ομάδα. Χαίρομαι που το παιχνίδι έγινε σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα και που η ομάδα μου μπόρεσε να ανταπεξέλθει πλήρως στις συνθήκες του αγώνα».

Για τους στόχους της ομάδας:

«Ως γερμανική ομάδα σκοπός μας είναι να προκριθούμε τουλάχιστον στο Final-4 και από εκεί και πέρα όσο ψηλότερα γίνεται».

Για την οικονομική ανισότητα, την πρόοδο και το μέλλον του Ολυμπιακού:

«Για την πρόοδο του Ολυμπιακού, από όσο ξέρω βλέπω ότι κάτι κινείται. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα αθλητική, αρκετά κινητική που για τα δικά μας μέτρα είναι εμφανώς δύσκολο να αντιμετωπίσει. Όσον αφορά στο μπάτζετ, συμβαίνει και στη γερμανική Μπουντελίγκα οι ομάδες που έχουν πολύ χαμηλότερα μπάτζετ, έχοντας διαφορετικά στυλ, δυσκολεύουν ενίοτε τις συνθήκες του εκάστοτε παιχνιδιού.

Διαβάστε επίσης