Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Αντιμετωπίσαμε μια αθλητική ομάδα, υπάρχει πρόοδος στον Ολυμπιακό»

«Αντιμετωπίσαμε μια αθλητική ομάδα, υπάρχει πρόοδος στον Ολυμπιακό»
Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019 - 23:38

Την πρόκριση στη φάση των ομίλων του EHF Cup πήρε η Μέλσουνγκεν μετά και τη νέα νίκη της στο «Μελίνα Μερκούρη».

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο αρχηγός των Γερμανών, Φιν Λέμκε, στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στη φιλοξενία που έτυχε η ομάδα του από τους «ερυθρόλευκους» αλλά και στο γεγονός αν γνώριζαν πολλά για τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

«Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα μας προκρίθηκε. Γνωρίζαμε ότι έχουμε να κάνουμε με έναν ισχυρό αντίπαλο και δείξαμε μεγάλο σεβασμό. Επίσης, η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική, είναι από τις λίγες φορές που έχω συναντήσει τέτοια ατμόσφαιρα και πραγματικά το διασκέδασα».

Για το τι γνώριζε για τον Ολυμπιακό πριν τους αγώνες που έδωσαν:

«Δεν γνωρίζαμε πολλά. Ασχοληθήκαμε αρκετά με το ελληνικό πρωτάθλημα, είδαμε αρκετούς αγώνες και μέσα από αυτό είδαμε ότι ο Ολυμπιακός είναι καλός στο 1 vs 1 καταστάσεις και ότι παίζει περισσότερο ομαδικά και του αρέσει το γρήγορο παιχνίδι και το τρέξιμο».

Για την οικονομική ανισότητα, την πρόοδο και το μέλλον του Ολυμπιακού:

«Για την πρόοδο του Ολυμπιακού, από όσο ξέρω βλέπω ότι κάτι κινείται. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα αθλητική, αρκετά κινητική που για τα δικά μας μέτρα είναι εμφανώς δύσκολο να αντιμετωπίσει. Όσον αφορά στο μπάτζετ, συμβαίνει και στη γερμανική Μπουντελίγκα οι ομάδες που έχουν πολύ χαμηλότερα μπάτζετ, έχοντας διαφορετικά στυλ, δυσκολεύουν ενίοτε τις συνθήκες του εκάστοτε παιχνιδιού.

Διαβάστε επίσης

Οι ΓΑΥΡΟΙ ζήτησαν το νταμπλ! (vid)

Οι ΓΑΥΡΟΙ ζήτησαν το νταμπλ! (vid)

Μετά το τέλος του ματς με τη Μέλσουνγκεν, οι οπαδοί του Ολυμπιακού ζήτησαν από τους παίκτες της ομάδας τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο...