Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για το «9 στα 9»! (pic)

Για το «9 στα 9»! (pic)
Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019 - 10:57

Συνεχίζει στον δρόμο προς ακόμη έναν τίτλο, ο Ολυμπιακός στο χάντμπολ! Οι πρωταθλητές του Γιώργου Ζαραβίνα θέλουν σήμερα το απόγευμα να διατηρήσουν το αήττητο-νικηφόρο σερί τους και να φτάσουν τα «9 στα 9» ματς με επιτυχίες. Το ματς είναι εκτός έδρας, στο Κλειστό ΔΑΚ Νίκαιας «Πλάτων», στις 18:45 και ο Θρύλος θέλει να διευρύνει την απόλυτα νικηφόρα πορεία του, πριν το ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ που ακολουθεί την επόμενη αγωνιστική και θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 16/12 στις 19:15 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

«Ξέρουμε ότι υπάρχει διαφορά δυναμικότητας με την ομάδα της Νίκαιας όμως πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι από την αρχή του παιχνιδιού να βγάλουμε όση δουλειά έχουμε κάνει στον αγωνιστικό χώρο ενόψει του ντέρμπι», τόνισε ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως στον Ολυμπιακό δεν υποτιμούν τον σημερινό τους αντίπαλο, αλλά θα κάνουν το παν, για να τον νικήσουν και να πάνε έτοιμοι στο ντέρμπι της Δευτέρας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Matchday ⚡ Άρης Νίκαιας - Ολυμπιακός ΣΦΠ ????Handball Premier ???? 9η αγωνιστική ???? 18:45 ???? Κλειστό Πλάτωνα #osfp #olympiacos #olympiacossfp #handball #handballpremier

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Διαβάστε επίσης

Μία ακόμα νίκη! Και τώρα η ΑΕΚ...

Μία ακόμα νίκη! Και τώρα η ΑΕΚ...

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα της Handball Premier, επικράτησε με 39-19 του Άρη στη Νίκαια και, πλέον, ετοιμάζεται για το ματς κορυφής κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» στο Ρέντη!