Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλοι Ρέντη και σήμερα! (photo, video)

Όλοι Ρέντη και σήμερα! (photo, video)
Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 - 12:46

Η μεγάλη ώρα, για το ντέρμπι του Ολυμπιακού, με την ΑΕΚ, στο χάντμπολ, έφτασε! Σήμερα το απόγευμα στις 19:15, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Ρέντη την ΑΕΚ, για την Handball Premier και το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» πρέπει να… βράζει! Ο Θρύλος θέλει τον κόσμο του στο πλευρό του, ώστε να δώσει συνέχεια, στην υπέροχη εικόνα, την οποία έφτιαξε χθες, στην Τρίπολη. Περισσότεροι από 3.000 ΓΑΥΡΟΙ έδωσαν το παρών εκεί και στήριξαν την ομάδα και η συνέχεια πρέπει να δοθεί σήμερα το απόγευμα, στο κλειστό του Ρέντη!

Θυμίζουμε ότι στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior. Το γήπεδο πρέπει να είναι γεμάτο, για το μεγάλο ντέρμπι, ώστε η ομάδα να πάρει την ώθηση που χρειάζεται!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Matchday ⚡ Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΕΚ ???? Handball Premier ???? 10η Αγωνιστική ???? 19:15 ???? Ρέντης "Μελίνα Μερκούρη" ???? ERT Sports #osfp #olympiacos #olympiacossfp #handball #handballpremier

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ Live streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ Live streaming

Δείτε σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Handball Premier, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο κλειστό του Ρέντη.

Στο Ρέντη ο Ρέινα

Στο Ρέντη ο Ρέινα

Ο Ισπανός πρώην άσος του Ολυμπιακού βρέθηκε στο Ρέντη για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» κόντρα στην ΑΕΚ.