Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«To... όπλο είναι το οικογενειακό μας κλίμα»

«To... όπλο είναι το οικογενειακό μας κλίμα»
Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2019 - 23:03

Την πρώτη της προπόνηση στο ΔΑΚ Κοζάνης πραγματοποίησε η εθνική μας ομάδα χάντμπολ Ανδρών, ξεκινώντας την προετοιμασία της ενόψει της πρώτης προκριματικής φάσης για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2021.

Ο αρχηγός της Ελλάδας, αλλά και αθλητής της ομάδας χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού, Χάρης Μάλλιος, δήλωσε:

«Αρχικά, θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά με υγεία σε όλου! Η ομάδα μας μαζεύτηκε και πάλι για να ολοκληρώσει τον στόχο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος! Είναι κάπως πρωτόγνωρο ότι παίζουμε στις 2/1 το πρώτο επίσημο ματς... 'Όπλο' μας είναι το οικογενειακό κλίμα που έχουμε 'χτίσει' το τελευταίο διάστημα στην Εθνική».

Και πρόσθεσε: «Σίγουρα, οι αθλητές βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, το πρωτάθλημα μας είναι πιο ανταγωνιστικό από τα προηγούμενα χρόνια και αυτό μας βοηθάει, ενώ και τα παιδιά που παίζουν στο εξωτερικό είναι πανέτοιμοι και σε φόρμα. Πιστεύω, αυτό να αποτυπωθεί και στο γήπεδο».

Διαβάστε επίσης

Στην Κοζάνη με την Εθνική οκτώ Πειραιώτες!

Στην Κοζάνη με την Εθνική οκτώ Πειραιώτες!

Την πρώτη της προπόνηση στο ΔΑΚ Κοζάνης πραγματοποίησε η εθνική μας ομάδα χάντμπολ Ανδρών, ξεκινώντας την προετοιμασία της ενόψει των προκριματικών για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2021...