Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το ματς με την ΑΕΚ είναι... τελικός!»

«Το ματς με την ΑΕΚ είναι... τελικός!»
Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020 - 09:50

Η ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού νίκησε (18-25) τον Ιωνικό στη Νέα Φιλαδέλφεια, για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier.

Ο προπονητής του Θρύλου, Γιώργος Ζαραβίνας, δήλωσε: «Είναι πολύ θετικό για εμάς ότι είχαμε επίσημο παιχνίδι, πριν από τον αγώνα του Κυπέλλου με την ΑΕΚ...

Δεν μπορέσαμε να δούμε πολλά πράγματα στο παιχνίδι, αλλά έχουμε δουλέψει πολύ το προηγούμενο διάστημα και έχουμε ακόμα τρεις μέρες μπροστά μας, ώστε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Είναι ένας αγώνας πολύ σημαντικός, καθώς οδηγεί στον τελικό και σε έναν τίτλο».

Με τον πίβοτ των Πειραιωτών, Ανδρέα Αραπακόπουλο, να συμπληρώνει, στις δηλώσεις του: «Επιστρέψαμε στην αγωνιστική δράση, μετά από μεγάλο διάστημα διακοπής και αυτό πάντα μπορεί να κρύβει παγίδες... Ο Ιωνικός στάθηκε καλά και μας βοήθησε να τρέξουμε και να παίξουμε δυνατά, αλλά ήμασταν ανώτεροι και φτάσαμε στην τελική επικράτηση.

Το παιχνίδι ήταν μια πρόβα τζενεράλε για τον ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, το οποίο το βλέπουμε ως... τελικό, καθώς ο Ολυμπιακός είναι κύριος διεκδικητής και του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου!

Έχουν έρθει κάποια νέα παιδιά στην ομάδα και προσπαθούμε όλοι να προσαρμοστούν και να βρουν το ρόλο τους στην ομάδα το συντομότερο δυνατόν. Είμαστε σε καλό επίπεδο και πάμε για μια δυνατή... μάχη στην έδρα μας την Τετάρτη».

Διαβάστε επίσης

Μόνο η ΑΕΚ στο μυαλό!

Μόνο η ΑΕΚ στο μυαλό!

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού ετοιμάζεται πυρετωδώς για το ματς της Τετάρτης (22/1) στο Ρέντη, για το Κύπελλο Ελλάδας...

Τι θα γίνει με το σκανδαλο;

Τι θα γίνει με το σκανδαλο;

Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας χάντμπολ για τα σοβαρά επεισόδια των οπαδών της ΑΕΚ, πριν από οκτώ μήνες, στην οποία όμως δεν δίνεται καμία σαφή απάντηση...