Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καραμπουρνιώτης: «Θα πάμε να κερδίσουμε με τέσσερα γκολ»

Καραμπουρνιώτης: «Θα πάμε να κερδίσουμε με τέσσερα γκολ»
Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020 - 09:00

Στην πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 26-23 και πλέον η πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης θα κριθεί στον δεύτερο αγώνα, που είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τετάρτη (29/1), στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης στις δηλώσεις του εξέφρασε την πίστη του ότι ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να πάρει την πρόκριση.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα ήταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας σε πολλά σημεία στη διάρκεια του παιχνιδιού. Ήταν όμως το πρώτο παιχνίδι και έχουμε άλλο ένα για να ανατρέψουμε την κατάσταση. Στην έδρα της ΑΕΚ θα είναι ένας τελικός για εμάς, θα πάμε να κερδίσουμε με τέσσερα γκολ, ώστε να πάρουμε την πρόκριση και να βρεθούμε στον τελικό για να υπερασπιστούμε τα κεκτημένα».

Διαβάστε επίσης

Συνέχεια κόντρα στο Δούκα

Συνέχεια κόντρα στο Δούκα

Την ομάδα του Α.Σ.Ε. Δούκα υποδέχεται η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού το Σάββατο για την 13η αγωνιστική της Handball Premier.

Δεν τον... άφησαν, αλλά μπορεί να το γυρίσει!

Δεν τον... άφησαν, αλλά μπορεί να το γυρίσει!

Ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλη προσπάθεια, ειδικά στο τέλος, ώστε να κάνει την ανατροπή κόντρα στην ΑΕΚ, δεν τα κατάφερε και μοιραία γνώρισε την ήττα με 26-23, στον πρώτο ημιτελικό, για το Κύπελλο Ελλάδας...