Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζαραβίνας: «Μπορούμε να διορθώσουμε πράγματα»

Ζαραβίνας: «Μπορούμε να διορθώσουμε πράγματα»
Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020 - 00:30

Στην πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 26-23 και πλέον η πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης θα κριθεί στον δεύτερο αγώνα, που είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τετάρτη (29/1), στο ΟΑΚΑ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Σήμερα ήμασταν καλοί μόνο σε ένα κομμάτι του παιχνιδιού, στη σετ άμυνα, κάτι το οποίο δεν εξαργυρώσαμε μπροστά, είτε από λανθασμένες επιλογές στην επίθεση, είτε από πολλά χαμένα σουτ 6 μέτρων. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να τρέξουμε αλλά κάναμε λάθος επιλογές και ήμασταν άστοχοι.

Σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να διεκδικήσεις κάτι παραπάνω αν είσαι τόσο κακός σε αυτούς τους τομείς. Μπορούμε να διορθώσουμε πολλά πράγματα, αρκετοί παίκτες βρέθηκαν σε κακή βραδιά και σίγουρα θα εμφανιστούμε πολύ καλύτεροι στην επόμενη αναμέτρηση».

Διαβάστε επίσης

Συνέχεια κόντρα στο Δούκα

Συνέχεια κόντρα στο Δούκα

Την ομάδα του Α.Σ.Ε. Δούκα υποδέχεται η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού το Σάββατο για την 13η αγωνιστική της Handball Premier.

Δεν τον... άφησαν, αλλά μπορεί να το γυρίσει!

Δεν τον... άφησαν, αλλά μπορεί να το γυρίσει!

Ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλη προσπάθεια, ειδικά στο τέλος, ώστε να κάνει την ανατροπή κόντρα στην ΑΕΚ, δεν τα κατάφερε και μοιραία γνώρισε την ήττα με 26-23, στον πρώτο ημιτελικό, για το Κύπελλο Ελλάδας...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ 23-26 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ 23-26 (Τελικό)

Δείτε σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση τον πρώτο ημιτελικό, μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, για το Κύπελλο Ελλάδας στο χάντμπολ Ανδρών...