Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τσιλιμπάρης: «Απαραίτητο το θετικό αποτέλεσμα»

Τσιλιμπάρης: «Απαραίτητο το θετικό αποτέλεσμα»
Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020 - 00:34

Τον Δούκα υποδέχεται στο Ρέντη ο Ολυμπιακός για την 13η αγωνιστική της Handball Premier.

Ενόψει της αναμέτρησης μίλησε ο τερματοφύλακας και αρχηγός του Θρύλου, Κώστας Τσιλιμπάρης ο οποίος τόνισε ότι είναι απαραίτητο το θετικό αποτέλεσμα ενόψει και του επαναληπτικού του κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

«Είμαστε σε μια διαδικασία που προσπαθούμε να διορθώσουμε κάποια κακώς κείμενα στο παιχνίδι μας.

Έχουμε μπροστά μας το ματς με το Δούκα όπου είναι απαραίτητο το θετικό αποτέλεσμα και μια διαφοροποίηση στην αγωνιστική μας εικόνα για πολλούς λόγους, αλλά πρώτα και κύρια για το ψυχολογικό κομμάτι.

Ακολουθεί ο επαναληπτικός του Κυπέλλου την Τετάρτη και γνωρίζουμε ότι η αντιστροφή της κατάστασης περνάει πρώτα μέσα από το γήπεδο όπου πρέπει να βρούμε τον τρόπο και τις ψυχικές δυνάμεις για να διεκδικήσουμε την πρόκριση.

Οπότε όλη η διαδικασία αυτή τη στιγμή στην ομάδα στρέφεται γύρω από τα αυτά τα δυο παιχνίδια και σε επίπεδο τακτικό και σε ψυχολογικό ώστε να συνεχίσουμε στη διεκδίκηση η του ενός από τους δυο τίτλους της χρονιάς και να επανέλθει μια κατάσταση ηρεμίας στην ομάδα.

Δεν είναι εύκολο αλλά έχουμε μάθει τα τελευταία δύο χρόνια να αντιμετωπίζουμε δύσκολες καταστάσεις και έχουμε καταφέρει να βρίσκουμε τις λύσεις. Για το ίδιο θα προσπαθήσουμε και αυτή τη φορά».

Διαβάστε επίσης

Συνέχεια κόντρα στο Δούκα

Συνέχεια κόντρα στο Δούκα

Την ομάδα του Α.Σ.Ε. Δούκα υποδέχεται η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού το Σάββατο για την 13η αγωνιστική της Handball Premier.