Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζαραβίνας: «Αυτό που πρέπει, ως Ολυμπιακός!»

Ζαραβίνας: «Αυτό που πρέπει, ως Ολυμπιακός!»
Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020 - 09:02

Ο Θρύλος νίκησε τον Δούκα, μόλις λίγες ημέρες, πριν πάει στο ΟΑΚΑ, για να παίξει την πρόκριση στο Κύπελλο, επί της ΑΕΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν στο τοπ της φόρμας τους και σίγουρα μπορούν να παίξουν πολύ καλύτερα, με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Ζαραβίνα, να τονίζει, μετά το ματς:

«Σήμερα είχαμε το μυαλό μας στον επαναληπτικό αλλά και στο προηγούμενο παιχνίδι. Είναι φυσιολογικό γιατί είμαστε προβληματισμένοι γιατί δεν είχαμε την εμφάνιση που θέλαμε στο Κύπελλο. Το περίμενα ότι το παιχνίδι θα είναι έτσι γιατί είχαμε και πάρα πολλές απουσίες, παρ’ όλα αυτά η ομάδα έδειξε στα σημεία που πρέπει να παίξει ότι είναι εκεί και με κάποιους νεαρούς παίκτες που είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Η ομάδα τώρα πάει στο επόμενο ματς, σε πρώτη φάση για να διορθώσει κάποια κομμάτια του παιχνιδιού που δεν ήμασταν καλοί και από κει και πέρα το σκορ και τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους. Σε ένα ματς μπορεί εύκολα να ανοίξει η διαφορά προς τα πάνω ή προς τα κάτω.

Το θέμα είναι να είσαι συγκεντρωμένος στο πως μπορεί να γίνεις καλύτερος και το σκορ έρχεται μόνο του. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και θα πάμε για να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε σαν Ολυμπιακός»!

Διαβάστε επίσης

Πάτα τη μέσα στο σπίτι της!

Πάτα τη μέσα στο σπίτι της!

Ο Ολυμπιακός παίζει αύριο Τετάρτη (19:00) τη ρεβάνς με την ΑΕΚ, με φόντο τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Χάντμπολ Ανδρών.