Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υπό το βλέμμα του Κλιάιτς! (photo)

Υπό το βλέμμα του Κλιάιτς! (photo)
Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2020 - 10:47

Μια… ανάσα, πριν τη νέα εποχή. Ο Ολυμπιακός δίνει σήμερα το τελευταίο του ματς, προτού ο νέος προπονητής της ομάδας, Νέναντ Κλιάιτς, αναλάβει και επίσημα τα ηνία, για να οδηγήσει τον Θρύλο, σε νέες κορυφές! Στις 18:00, στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη, Μελίνα Μερκούρη, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Φίλιππο Βέροιας, για τη 15η αγωνιστική της Handball Premier!

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν υπό το βλέμμα του νέου προπονητή Νέναντ Κλιάιτς, ο οποίος βρίσκεται από την Παρασκευή στην Ελλάδα, ενώ την τεχνική καθοδήγηση σε αυτό το ματς θα έχει ο Γιώργος Καρασαββίδης. Εκτός διάθεσης για την αναμέτρηση με τον Φίλιππο Βέροιας έχει τεθεί ο Χάρης Μάλλιος ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστούν οι συμμετοχές των Τζέριτς και Όστοϊτς. Αντίθετα χρόνο συμμετοχής μετά τον τραυματισμό του αναμένεται να πάρει ο Δημήτρης Τζηράς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Matchday ???? Ολυμπιακός ΣΦΠ - Φίλιππος Βέροιας ???? Handball Premier ???? 15η Αγωνιστική ???? 18:00 ???? Ρέντης Μελίνα Μερκούρη #osfp #olympiacos #olympiacossfp #handball #handballpremier

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Διαβάστε επίσης