Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πάτησε» την Πυλαία ο Ολυμπιακός!

«Πάτησε» την Πυλαία ο Ολυμπιακός!
Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020 - 13:05

Μεγάλη νίκη για την ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού, στη Θεσσαλονίκη. Ο Θρύλος «πάτησε» με 29-18 την Πυλαία, εκτός έδρας, για την 17η αγωνιστική της Handball Premier, συνεχίζοντας τη νικηφόρα πορεία του! Μάλιστα, ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, ισοβαθμώντας με την ΑΕΚ στους 32 βαθμούς...

Από κει και πέρα, στη σημερινή αναμέτρηση, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και, αγωνιζόμενος με συγκέντρωση από την αρχή μέχρι το φινάλε, έφτασε εύκολα στην τελική επικράτηση!

Πιο αναλυτικά, οι Πειραιώτες μπήκαν πολύ συγκεντρωμένοι στον αγώνα, αποκτώντας από την αρχή τον έλεγχο. Μετά το πρώτο πεντάλεπτο και το 2-2, οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν το προβάδισμα, το οποίο σταδιακά διεύρυναν. Στα 23:55, ο Όστοϊτς διαμόρφωσε το 4-10 για τον Ολυμπιακό, που είχε κυριαρχήσει, με τον Τζηρά να γράψει στα 29:38 το 5-14, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη, ο Θρύλος μπήκε και πάλι δυνατά και, με ένα 4-0 σερί, που προήλθε από τα τέρματα των Τζηρά, Καραμπουρνιώτη, Μάλλιου και Μπάγιου, έφτασε στο 5-18. Ο Μάλλιος στο 39:48 πέτυχε το 7-20 για τον Ολυμπιακό, που στα λεπτά που ακολούθησαν διαχειρίστηκε υποδειγματικά το υπέρ του προβάδισμα και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να... ψαλιδίσουν τη διαφορά. Κάπως έτσι, ήρθε το τελικό 18-29, με το οποίο ο Θρύλος έφυγε νικητής από τη Θεσσαλονίκη!

Διαβάστε επίσης