Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Βόμβες» Κούγια για την αλλοίωση Πρωταθλήματος με τη ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ στο χάντμπολ! (photos)

«Βόμβες» Κούγια για την αλλοίωση Πρωταθλήματος με τη ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ στο χάντμπολ! (photos)
Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2020 - 22:06

Όλη η Ελλάδα θυμάται τον περσινό τελικό ΑΕΚ-Ολυμπιακός, στο χάντμπολ, να διακόπτεται, λόγω εισβολής… φιλάθλων της ΑΕΚ, στο κλειστό και προπηλακισμούς, τις συμπλοκές με τα ΜΑΤ εντός αγωνιστικού χώρου και τη ρίψη καπνογώνων και αντικειμένων εις βάρος της αποστολής του Θρύλου. Γεγονότα που προκάλεσαν 40 λεπτά διακοπή του ματς και εκκένωση του γηπέδου! Όλη η Ελλάδα, επίσης, περιμένει, έναν χρόνο μετά, να υπάρξει ΚΑΠΟΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ, για το θέμα! Μάταια, όμως… Ο Αλέξης Κούγιας, γνωστός ποινικολόγος και νομικός εκπρόσωπος του Ολυμπιακού ΣΦΠ, με παρέμβασή του στην τηλεόραση του Action 24, εξαπέλυσε… βόμβες, κατά της ΟΧΕ και του προέδρου, κ. Γκαντή, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή News Sport.

Μιλάμε φυσικά, για μία… καραμπινάτη αλλοίωση πρωταθλήματος. Όλη η Ελλάδα είδε τα αίσχη στο γήπεδο της ΑΕΚ, όμως ακόμη… καμία τιμωρία! Σχεδόν ένα χρόνο μετά! Η στάση της αθλητικής δικαστή κας. Μπουτάκη, προκαλεί απορία και ενδεχομένως να ελέγχεται και πειθαρχικά! Παράλληλα ερωτηματικά γεννά και η στάση των τριών αρμοδίων φορέων: Της ΓΓΑ, του Υφυπουργείου Αθλητισμού και του Υπουργείου Δικαιοσύνης, οι οποίοι αρμόδιοι φορές, δεν έχουν ακόμη επιληφθεί του μείζονος θέματος το οποίο πληρεί σφόδρα την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Ενός Πρωταθλήματος που συνεχίζεται, σαν να μη συμβαίνει… τίποτα!

Κάτι που μεγεθύνει ακόμη περισσότερο το τεράστιο σκάνδαλο είναι και η στάση της ΟΧΕ και του κ. Γκαντή, ο οποίος δεν διακόπτει το πρωτάθλημα και το αφήνει να εξελίσσεται με αυτούς τους όρους και ενώ εκκρεμεί μία τόσο σοβαρή υπόθεση!

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κούγιας είπε:

Η ΟΧΕ διοργανώνει πρωταθλήματα. Σωστά; Με ποιο τρόπο, όμως; Δεν είναι δυνατόν να διοργανώνει πρωταθλήματα, χωρίς να υπάρχει αθλητικός δικαστής!

Στον τελικό του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ πέρυσι μπήκαν οι οπαδοί, τρόπος του λέγειν, της ΑΕΚ μέσα στο γήπεδο και περίπου ένα χρόνο μετά από αυτό το γεγονός, δεν έχει αποδοθεί ακόμη δικαιοσύνη!

Με ποιο τρόπο διεξάγεται το πρωτάθλημα; Δεν θα έπρεπε να ανασταλεί το πρωτάθλημα και η διεξαγωγή του;

Με ποιο τρόπο θα διασφαλίσετε τις ομάδες, ότι δεν θα μπουν στο μέλλον οπαδοί κάποιας ομάδας, του Διομήδη Άργους, του ΠΑΟΚ, οποιουδήποτε, να τα κάνουν γης μαδιάμ και να μην υπάρχουν επιπτώσεις.

Μέχρι μηνυτήρια αναφορά θα κάνω για το θέμα! Κατά παντός υπευθύνου! Αυτή είναι η εντολή που έχω από τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και αυτό θα κάνω!

Όλη αυτή είναι μία διαδικασία κωλυσιεργίας και ατιμωρησίας! Κάντε τον κόπο, πηγαίνετε αύριο το πρωί κιόλας στον κύριο Γρίβα και θα δείτε ότι άμεσα θα έχετε αθλητικό τακτικό δικαστή.

Διαβάστε επίσης

Επιστροφή στο Ρέντη!

Επιστροφή στο Ρέντη!

Μετά τη νίκη στην Κέρκυρα, η ομάδα χάντμπολ επανέρχεται στο Ρέντη, για το πρωτάθλημα.