Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Σαφής ο Ολυμπιακός! «Να επιστρέψουμε στο γήπεδο»

Σαφής ο Ολυμπιακός! «Να επιστρέψουμε στο γήπεδο»
Κυριακή, 17 Μαΐου 2020 - 15:46

Συνεχίζεται καθημερινά η προπαγάνδα, εις βάρος του Ολυμπιακού, από το κίνημα της… παύλας. Και καθημερινά ο Θρύλος συνεχίζει να τη διαλύει αυτή την προπαγάνδα και να προτάσσει την αλήθεια! Ποια είναι αυτή; Η θέληση του ΟΣΦΠ για επιστροφή στα γήπεδα και ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων! Ειδικότερα δε, στο χάντμπολ, όπου ο Ολυμπιακός με την ΑΕΚ είναι ισόβαθμοι και εκκρεμεί μεταξύ τους ματς, η θέση του Ολυμπιακού είναι σαφής: Να παίξουμε! Ηθικός νικητής ο Ολυμπιακός, είναι πρώτος σε όλα τα αθλήματα, πλην της ισοβαθμίας εδώ και παντού θέλει να αγωνιστεί, να κερδίσει όλα τα παιχνίδια εντός γηπέδου. Το ξέρει καλύτερα από τον καθένα.

Η θέση του είναι ξεκάθαρη και τα λόγια του, όπως αποτυπώνονται στην επιστολή, την οποία απέστειλε ο ΟΣΦΠ στην ΟΧΕ, σταράτα! Προτείνει την διεξαγωγή ενός αγώνα κανονικής διάρκειας κόντρα στην ΑΕΚ ή και σειρά τελικών στις τρεις νίκες, για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί κύριοι, επειδή τις τελευταίες μέρες διαβάζουμε και ακούμε διάφορα από διάφορους, Που προσπαθούν να καλλιεργήσουν κλίμα πίεσης προς εσάς, για απονομή πρωταθλήματος χωρίς αγώνες, θα θέλαμε για μια ακόμη φορά να διατυπώσουμε την ξεκάθαρη θέση μας. Τα πρωταθλήματα κερδίζονται μόνο στους αγωνιστικούς χώρους!

Αν Όμως αυτό δεν είναι εφικτό για λόγους ανωτέρας βίας, Τότε ως διοργανωτές οφείλετε να προστατέψετε την αξιοπιστία του πρωταθλήματος σας, που στιγματίζεται μάλιστα, από την πρωτοφανή ατιμωρησία ως σήμερα, τον απαράδεκτων περσινών επεισοδίων του αγώνα ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Η ΑΕΚ, με δική σας ανοχή στην ατιμωρησία της, δεν αγωνίστηκε κεκλεισμένων των θυρών, κερδίζοντας πλεονέκτημα αγωνιστικά, οικονομικά και πιθανότατα βαθμολογικά.

Οφείλεται λοιπόν να τελειώσει την κανονική περίοδο, η οποία χρειάζεται μόνο δύο αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί. Ειδικά μάλιστα όταν εκκρεμεί ο αγώνας των δύο ισόβαθμων πρωτοπόρων του πρωταθλήματος. Όποια ομάδα, διεκδικεί και έχει πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου, δεν θέλει να αγωνιστεί, ας εκτεθεί δημόσια με την άρνηση της.

Σε περίπτωση που οποιαδήποτε άλλη ομάδα, δεν επιθυμεί να αγωνιστεί καθώς δεν έχει κάποιο αγωνιστικό κίνητρο για διάκριση και δεν διεκδικεί κάποιο ουσιαστικό στόχο, μπορεί να παρθεί απόφαση προς αυτή την κατεύθυνση, χωρίς να υποστεί καμιά κύρωση.

Ως την πλέον ορθολογική και δίκαιη λύση, ο Ολυμπιακός προτείνει την διεξαγωγή τουλάχιστον του ενός αγώνα της κανονικής διάρκειας της σεζόν με την ΑΕΚ.

Ένα παιχνίδι στο οποίο οι δύο ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τον τίτλο και θα είναι εφικτό να διεξαχθεί τηρώντας όλα τα απαραίτητα Υγειονομικά πρωτόκολλα για να περιοριστούν και να εξαλειφθούν τυχόν κίνδυνοι μετάδοσης του ιού.

Σε περίπτωση κατά την οποία αναλαμβάνετε το ρίσκο, της διεξαγωγής περισσότερων αναμετρήσεων, ο Ολυμπιακός και πάλι αποδέχεται να αγωνιστεί για να κριθεί ο τίτλος σε σειρά τριών νικηφόρων αγώνων με την αντίπαλοι μας, με την οποία ισοβαθμούμε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Τότε και μόνο θα έχετε μια δίκαιη και ρεαλιστική εικόνα, για να μπορείτε να ανακηρύξετε πρωταθλητή, που θα ικανοποιεί αθλητές, προπονητές, διαιτητές και πάνω από όλα τους φιλάθλους του αθλήματος που όλοι μας υπηρετούμε.

Ο σύλλογός μας παρακολουθεί όλες τις κωλυσιεργίες που έχουν παρατηρηθεί μέχρι στιγμής, γνωρίζει ποιες οφείλονται σε αντικειμενικές δυσκολίες και στη διαμορφωθείσα από την πανδημία κατάσταση και ποιες σε άλλους λόγους για τους οποίους θα επανέλθουμε εφόσον χρειαστεί. Ο καθένας είναι υπόλογος για τις πράξεις και τις επιλογές του.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς».

Διαβάστε επίσης