Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συμφώνησαν να παίξουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ, αποφασίζει η ΟΧΕ!

Συμφώνησαν να παίξουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ, αποφασίζει η ΟΧΕ!
Τρίτη, 19 Μαΐου 2020 - 00:40

Σε συμφωνία να ολοκληρωθεί η σεζόν στο γήπεδο και να κριθεί ο τίτλος της Handball Premier, με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο κατέληξαν Ολυμπιακός και ΑΕΚ μετα τη συνάντηση που είχαν οι δυο πλευρές στα γραφεία της ΟΧΕ.

Στη συνάντηση που ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας και διήρκησε 3,5 ώρες, οι εκπρόσωποι των δυο ομάδων εξέφρασαν τις απόψεις τους και γνωστοποίησαν τις θέσεις τους στους ανθρώπους της ομοσπονδίας αναλύοντας όλες τις παραμέτρους αναφορικά με τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα και τα χρονικά περιθώρια για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός επανέλαβε την πάγια και ξεκάθαρη θέση του ότι επιθυμεί να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια της σεζόν στο γήπεδο, προτείνοντας να παιχτεί το ντέρμπι του β' γύρου στην έδρα των κιτρινόμαυρων, για λόγους συντομίας και ασφάλειας. Η ΑΕΚ διαφώνησε με τη συγκεκριμένη προοπτική με τους Πειραιώτες να τονίζουν ότι δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να κριθεί ο τίτλος στα πλει οφ. Η πλευρά του Ολυμπιακού πρότεινε στο σημείο αυτό να κριθεί ο τίτλος στις δυο νίκες για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, πρόληψης και χρονικών περιορισμών. Όμως η ΑΕΚ, όλως περιέργως επέμενε στην πρόταση για να κριθεί ο πρωταθλητής στις 3 νίκες.

Φυσικά ο Ολυμπιακός που παρουσίασε περισσότερες ιδέες και προτάσεις για να υπάρξει συνέχεια στο άθλημα, ούτε με αυτή την προοπτική ήταν αντίθετος. Μια πρόταση που ούτως ή άλλως βρίσκει σύμφωνο τον Ολυμπιακό και την οποία έχει αναφέρει ξεκάθαρα στις επίσημες τοποθετήσεις του.

Εν κατακλείδι η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τις δυο ομάδες να συμφωνούν να παίξουν. Η οριστική απόφαση για την τύχη του πρωταθλήματος θα παρθεί από την Ομοσπονδία και αναμένεται να ανακοινωθεί την Τρίτη (11:00).

Διαβάστε επίσης

Τώρα, είναι «χάρτινη» η ΑΕΚ;

Τώρα, είναι «χάρτινη» η ΑΕΚ;

Η ΟΧΕ... χάρισε το πρωτάθλημα χάντμπολ Ανδρών στην ισόβαθμη με τον Ολυμπιακό, ΑΕΚ. Τώρα, όλα... καλά; Οι... αντικειμενικοί που είναι; Ξεφτιλίστηκαν...