Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και εις κατώτερα, χάρτινοι

Και εις κατώτερα, χάρτινοι
Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2020 - 17:49

Το ζήσαμε καρέ-καρέ. Η ομοσπονδία, η οποία διέκοψε άρον-άρον το πρωτάθλημα στο χάντμπολ, για να το… χαρίσει, στα χαρτιά, στην ΑΕΚ, έκανε και την απονομή σήμερα. Και όλα καλά. Στο πιο σκανδαλώδες πρωτάθλημα όλων των εποχών, όχι μόνο για το άθλημα του χάντμπολ… Ένα πρωτάθλημα, το οποίο η ΑΕΚ πανηγύρισε στα χαρτιά στην ισοβαθμία και σήμερα έκανε και… απονομή, για να το σφραγίσει.

Ένα πρωτάθλημα, για το οποίο ο Ολυμπιακός έλεγε να παίξει, να γίνουν τελικοί, να κριθεί στο γήπεδο, να, να, να… Και με την ΑΕΚ να έχει (θεωρητικά) πλεονέκτημα. Αλλά ούτε αυτό δεν κατάφεραν να κάνουν. Να υπερασπιστούν, μέσα στο γήπεδο τον τίτλο του φαβορί τον οποίο επαίρονταν ότι κατέχουν… Αντιθέτως, η ΟΧΕ διέκοψε το πρωτάθλημα, το χάρισε ετσιθελικά στην ΑΕΚ, με δεδομένο ότι οι δυο ομάδες ισοβαθμούσαν στην κορυφή και δεν είχε παιχτεί καν το παιχνίδι του β’ γύρου. Και στη συνέχεια πήγε και έκανε όλα τα πρωταθλήματα υποδομών, ΚΑΝΟΝΙΚΑ! Μιλάμε για κανονική κωμωδία. Μιλάμε για κανονική… πραξικοπηματική απονομή, με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ!

Σε μία ομάδα, η οποία έμεινε… ατιμώρητη, μετά από εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, επεισόδια, διακοπή και εκκένωση γηπέδου στους… προπέρσινους τελικούς! Με δυο δικαστές να παραιτούνται, με τον Υπουργό Δικαιοσύνης να… κοιτάζει αλλού και με τη δικαιοσύνη, συνολικά, να πηγαίνει περίπατο… Σε ποια χώρα με νόμους, η ΑΕΚ θα έπαιζε μία ολόκληρη σεζόν ατιμώρητη, για τα αισχρά επεισόδια που είχαν κάνει οι οπαδοί της, στους τελικούς με τον Ολυμπιακό; ΣΕ ΚΑΜΙΑ!

Να το χαίρονται οι χάρτινοι. Το… άξιζαν και το πήραν, στα χαρτιά. Και η σημερινή απονομή, με κάθε επισημότητα, επιβεβαιώνει απλώς όλο το πανηγύρι αυτό, που στήθηκε από τον τελικό με τα επεισόδια της ντροπής και έπειτα, μέχρι σήμερα… Στο γήπεδο, μία φορά, δεν κατέβηκαν, να το πάρουν κανονικά. Αρκέστηκαν στην «ετσιθελική» απονομή της ομοσπονδίας, η οποία… έτρεξε να κάνει το σέρβις μη τυχόν και πάνε χαμένα τα λεφτά που πληρώνει ο Παπασταμάτης.

Διαβάστε επίσης