Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το καλύτερο για το μέλλον»

«Το καλύτερο για το μέλλον»
Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2020 - 09:18

Εύκολη νίκη με 26-18 επί του Άρη Νίκαιας σημείωσε ο Ολυμπιακός στο Χάντμπολ και ο Άγγελος Τσίλης τόνισε πως η ομάδα δούλεψε πολύ και πως ελπίζει για το καλύτερο στο μέλλον. «Είμαστε ευχαριστημένοι για την πρώτη φετινή μας νίκη. Δεν αντιμετωπίσαμε μια πολύ ισχυρή ομάδα, αλλά αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε είναι ένα τεστ πριν το ματς της Τετάρτης με τον Διομήδη, το οποίο θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα.

Ακόμα δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τους εαυτούς μας, σήμερα (σ.σ. χθες) δεν μας βγήκαν όσα πράγματα θέλαμε. Μετά την άσχημη πρεμιέρα, έχουμε κάνει πολλή δουλειά για να βελτιωθούμε και ελπίζουμε το καλύτερο για το μέλλον».

Από την πλευρά του, ο Θοδωρής Δεληχρήστος, τόνισε: «Ήταν η πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα για την νέα σεζόν. Ως προς αυτό είμαστε ευχαριστημένοι. Μετά τον πρώτο αγώνα με την ΑΕΚ προσπαθήσαμε να ανασυνταχθούμε, δουλέψαμε σκληρά και σήμερα κάναμε αρκετές δοκιμές σε συστήματα ενόψει του επόμενου αγώνα μας στο Άργος με τον Διομήδη, για το οποίο θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι».

Διαβάστε επίσης