Ντουντούκα
Μάγκας Μπουχαλάκης! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Νίκη με ΑΕΚ»

«Νίκη με ΑΕΚ»
Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020 - 22:04

Για την εύκολη νίκη με τη Σαλαμίνα, τη διακοπή και το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ μίλησε ο Νέναντ Κλιάιτς. «Σίγουρα μέσα από τις προπονήσεις πρέπει να βελτιωνόμαστε και να νικήσουμε το επόμενο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ η οποία είναι ο βασικός μας αντίπαλος αφού οι άλλες ομάδες υστερούν σε ποιότητα σε σχέση με εμάς.

Τώρα έχουμε τρείς εβδομάδες διακοπή λόγω εθνικών ομάδων και ίσως αυτό είναι ένα πρόβλημα γιατί δεν θα έχω όλους τους παίκτες διαθέσιμους για τις προπονήσεις μας. Είναι δύσκολο να κάνεις κανονική προπόνηση με τόσες ελλείψεις αλλά θα δούμε.

Σχετικά με τον σημερινό αγώνα, δε χρήζει σχολιασμού, ήταν ένα εύκολο ματς γιατί η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη με τη Σαλαμίνα και το ερώτημα είναι πόσο προσηλωμένοι είναι οι παίκτες σε τέτοια παιχνίδια. Αν δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα, όπως δείξαμε και σήμερα είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε καλά στο ντέρμπι. Ελπίζουμε να παίξουμε καλύτερα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά έχουμε λίγο χρόνο ακόμα μέχρι τότε», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Χάντμπολ του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Σαλαμίνα LIVE TV

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Σαλαμίνα LIVE TV

Πάμε ζωντανά στο «Μελίνα Μερκούρη», για να δούμε την προσπάθεια της ομάδας χάντμπολ του Θρύλου, απέναντι στη Σαλαμίνα!