Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η συνέχεια θα είναι επώδυνη»

«Η συνέχεια θα είναι επώδυνη»
Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2020 - 13:19

Μπροστά σε μία μεγάλη δυσκολία βρίσκεται όλος ο ερασιτεχνικός αθλητισμός. Με το ενδεχόμενο να σταματήσουν τα πρωταθλήματα, σύλλογοι και αθλητές βρίσκονται σε δύσκολη θέση και το μέλλον μοιάζει… επώδυνο και αβέβαιο. Αυτό τόνισε με δήλωση του και ο Παναηιώτης Καραμπουρνιώτης, παίκτης της ομάδας χάντμπολ του Θρύλου.

Η δήλωση του: «Το μείζον θέμα για εμάς είναι η συνέχιση του πρωταθλήματος. Η φύση του αθλήματος μας είναι καθαρά επαγγελματική και ας λογίζεται ως Ερασιτεχνικό. Η διάρκεια της διακοπής είναι αμφίβολη και η συνέχεια μετά θα είναι επώδυνη, εξαιτίας της παύσης.

Το κομμάτι του βιοπορισμού είναι ίδιο με όλους τους κλάδους που πλήττονται και εννοείται ότι υπολογίζουμε τα χρήματα και εμείς και οι οικογένειες μας. Είναι άδικο τα αθλήματα να διαχωρίζονται σε Β’ κατηγορία και η πολιτεία να μεριμνά μόνο για τα δημοφιλή.

Είναι εκατοντάδες οι αθλητές ανά την Ελλάδα που βρίσκονται στην ίδια θέση με εμάς. Τα όποια μέτρα τηρήθηκαν, τηρούνται και θα τηρούνται από όλους. Οι σύλλογοι χρειάζονται στήριξη για να συνεχίσουν να μας στηρίζουν, ενώ από ενδεχόμενη διακοπή του πρωταθλήματος θα πληγεί και η Εθνική ομάδα».

Διαβάστε επίσης