Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προχωράει με αλλαγές ο Θρύλος στο χάντμπολ

Προχωράει με αλλαγές ο Θρύλος στο χάντμπολ
Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020 - 11:38

Σε μία δύσκολη συγκυρία, για τον ελληνικό αθλητισμό, συνολικά, ο Ολυμπιακός προχωράει με αλλαγές στο τμήμα χάντμπολ του. Κοιτώντας στο μέλλον και θέλοντας να επενδύσει σε μία ομάδα με περισσότερους Έλληνες παίκτες, η Διοίκηση του Ερασιτέχνη προχωρά στην αντικατάσταση του Νέναντ Κλιάιτς, με τον Γιώργο Καρασαββίδη.

Μαζί με τον Κροάτη τεχνικό, αποχωρεί και ο βοηθός του, Σίνισα Πρόκιτς. Ο Καρασαββίδης είχε διατελέσει βοηθός του Γιώργου Ζαραβίνα και παίρνει το χρίσμα, θέλοντας να δουλέψει μια ομάδα με παρόν και μέλλον.

Μαζί με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, ο Θρύλος προχωράει και σε αλλαγές στο ρόστερ του. Συγκεκριμένα, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν πέντε ξένοι της ομάδας, οι Νεμάνια Μιλοβάνοβιτς, Γιόσιπ Ζάγια, Ζάρκο Τσούριτς, Μάρκο Κόμπετιτς και Αλέξα Κλιάγιτς. Στόχος του Ολυμπιακού είναι να τους αντικαταστήσει με φερέλπιδες και έμπειρους Έλληνες παίκτες, ποντάροντας έτσι στο παρόν, αλλά και στο μέλλον της ομάδας, χτίζοντας έναν κορμό.

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει μπροστά και προσπαθεί, σε όλα τα επίπεδα, να κάνει το καλύτερο, με βάση τα δεδομένα που διαμορφώνονται, σε όλο τον ελληνικό αθλητισμό, αλλά και να συνεχίσει στην πορεία πρωταθλητισμού, την οποία έχει χαράξει εδώ και χρόνια!

Διαβάστε επίσης