Ντουντούκα
Ο Θρύλος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Επίσημα τέλος ο Κλιάιτς!

Επίσημα τέλος ο Κλιάιτς!
Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020 - 16:09

Ως μία… παράπλευρη απώλεια, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η, επίσημη πλέον, λύση συνεργασίας του ΟΣΦΠ με τον Νέναντ Κλιάιτς. Ο πρώην πλέον, τεχνικός της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, αναχωρεί για άλλες πολιτείες και ο Σύλλογος προχωρά στην αντικατάστασή του, με τον Γιώργο Καρασαββίδη του οποίου η έλευση επίσης, επισημοποιείται!

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Νέναντ Κλιάιτς. Ευχαριστούμε τον Κροάτη τεχνικό για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στο σύλλογο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα.

Αυτά αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΣΦΠ, στην επίσημη ιστοσελίδα, για το τέλος της συνεργασίας, με τον Κλιάιτς. Ο Κροάτης είναι… πολυτέλεια, στην Ελλάδας της… παύσης των πρωταθλημάτων και της… αγωνιστικής απραξίας. Δεν είναι εύκολο, σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, να κρατήσεις έναν προπονητή σε… αργία, σε αναμονή για το πότε θα υπάρξει ξανά αγωνιστική δραστηριότητα και το ίδιο ισχύει και για αρκετούς ξένους παίκτες, οι οποίοι δεν μπορούν να μένουν… αργοί στην Ελλάδα, ενώ σε όλη την Ευρώπη, ο αθλητισμός συνεχίζεται και προχωρά…

Ο Θρύλος πηγαίνει, έτσι, ήδη, στην επόμενη ημέρα, αναθέτοντας την τεχνική ηγεσία στον Καρασαββίδη και επενδύοντας σε νέους Έλληνες παίκτες.

Διαβάστε επίσης

Σε άλλο κόσμο!

Σε άλλο κόσμο!

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και από την Ομοσπονδία Χάντμπολ...