Ντουντούκα
Καλά περάσαμε, ε ΠΑΟΚ;
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Εποχή Καρασαββίδη στον Ολυμπιακό!

Εποχή Καρασαββίδη στον Ολυμπιακό!
Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020 - 17:31

Την τεχνική ηγεσία του τμήματος Χάντμπολ του Ολυμπιακού ανέλαβε ο Γιώργος Καρασαββίδης, ο οποίος αποτελεί τον αντικαταστάτη του Νέναντ Κλιάιτς. Ο Έλληνας τεχνικός είχε διατελέσει β’ προπονητής στην πρώτη ομάδα τις αγωνιστικές σεζόν των δυο διαδοχικών νταμπλ (2017-2018, 2018-2019).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Καρασαββίδη ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του πρώτου προπονητή της ομάδας Χάντμπολ. Ο Έλληνας τεχνικός είχε διατελέσει β’ προπονητής στην πρώτη ομάδα τις αγωνιστικές σεζόν των δυο διαδοχικών νταμπλ (2017-2018, 2018-2019) ενώ είχε αναλάβει και την τεχνική καθοδήγηση των τμημάτων της Ακαδημίας Χάντμπολ.

Τον καλωσορίζουμε και πάλι στο σύλλογό μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Καρασαββίδης, ανέφερε: «Αρχικά, να δηλώσω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα. Η γνωριμία μου με την πλειοψηφία των παιδιών θα μας επιτρέψει να μην χάσουμε χρόνο, μέχρι να βρούμε χημεία. Θέλουμε να δώσουμε βάρος σε Έλληνες παίκτες και μάλιστα νέους. Οργανωτικά, όλοι μαζί, θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια νέα φιλοσοφία στο χτίσιμο της ομάδας. Μεγάλος στόχος είναι να ξαναφέρουμε τον κόσμο της ομάδας πάλι κοντά στο χάντμπολ όταν θα υπάρξει η δυνατότητα. Έχουμε πολλή δουλειά και είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά έχουν δίψα να τα δώσουν όλα. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω το σύλλογο της ΑΕΣΧ Πυλαίας για την ιδανική συνεργασία μας και την κατανόησή τους στη μετακίνηση μου. Είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα θα συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών».

Διαβάστε επίσης

Σε άλλο κόσμο!

Σε άλλο κόσμο!

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και από την Ομοσπονδία Χάντμπολ...