Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλοι ξέρουν τα προβλήματα, η ομοσπονδία… αλλού για αλλού! (video)

Όλοι ξέρουν τα προβλήματα, η ομοσπονδία… αλλού για αλλού! (video)
Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2021 - 13:59

Πληθαίνουν οι φωνές στο ελληνικό χάντμπολ. Πληθαίνουν οι φωνές εκείνων που αναδεικνύουν όλα εκείνα τα προβλήματα, τα οποία ανακύπτουν, διαρκώς, με τη στάση της ΟΧΕ, απέναντι στο ίδιο το άθλημα, στις ομάδες και στους αθλητές… Ήδη, από την πρόσφατη τηλεδιάσκεψη, η οποία έλαβε χώρα, για να συζητηθεί το μέλλον του αθλήματος, μία πιθανότητα επανεκκίνησης της δράσης, πολλές από τις ομάδες δεν… πήγαν με τα νερά της Ομοσπονδίας, αλλά εξέφρασαν ρητά τις αντιρρήσεις τους, για την προχειρότητα, με την οποία εκείνη αντιμετωπίζει το θέμα.

Και έρχεται τώρα άλλη μια φωνή, εκείνη του Εθνικού Κοζάνης, ο οποίος αναδεικνύει ξανά τα προβλήματα και τις αδυναμίες. Μιλώντας στην εκπομπή «Ματιές στα Σπορ», ο πρόεδρος του Εθνικού, κ. Μάκης Γκιάτας εξέφρασε την αγωνία του όσον αφορά την απόφαση της ΟΧΕ να ξεκινήσουν οι προπονήσεις και αργότερα το πρωτάθλημα της Α1 με αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο όπως είναι λογικό και εβδομαδιαίο rapid test.

«Ρίχνουν το μπαλάκι σε μας για να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα. Άμεσα πρέπει να γίνει συνάντηση με Δήμο και Περιφέρεια. Πως θα φέρουμε εις πέρας τα έξτρα έξοδα των τεστ χωρίς βοήθεια είτε από την Ομοσπονδία είτε από το κράτος; Πώς θα γίνονται οι μετακινήσεις των αθλητριών μας που μένουν εκτός Κοζάνης; Αν δε κατέβουμε να αγωνιστούμε λόγω των πολλών υποχρεώσεων και ευθυνών κινδυνεύουμε με χρηματικό πρόστιμο...», είπε χαρακτηριστικά, την ώρα που η ΟΧΕ ενημέρωσε, όπως ο ίδιος επισημαίνει, ότι δεν μπορεί να καλύψει τα έξοδα…

Κοινώς; Όλο το εγχείρημα μοιάζει σαν μία… μεθόδευση. Επανεκκίνησης και… άμεσης διακοπής! Αν οι ομάδες, μόνες τους, δεν έχουν δυνατότητα να ανταποκριθούν, σε αυτά που ζητούν τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, πως θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα; Πως θα τελειώσει; Μήπως δεν είναι… αυτός ο στόχος; Αναρωτιόμαστε και εμείς, ως παρατηρητές της κατάστασης, την ώρα που ο ίδιος ο Ολυμπιακός έχει αναδείξει πρώτος τα προβλήματα γύρω από την στάση της ΟΧΕ… Την ίδια ώρα, οι αθλητές παραμένουν εγκλωβισμένοι και βλέπουν τη χρονιά να… πετάει, ενώ άλλοι αναζητούν το μέλλον τους, όπως μπορούν, μακριά από την Ελλάδα…

Δείτε τι είπε, χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος του Εθνικού Κοζάνης:

Διαβάστε επίσης

Οι αβάντες της ΟΧΕ στην ΑΕΚ και το «αμαρτωλό» παρασκήνιο!

Οι αβάντες της ΟΧΕ στην ΑΕΚ και το «αμαρτωλό» παρασκήνιο!

Ο «Κόκκινος Πρωταθλητής» καταγράφει σήμερα τον ρόλο του προέδρου της ομοσπονδίας που λειτουργεί προς όφελος μιας ομάδας, τις επιθέσεις προς τον Ολυμπιακό και τις μεθοδεύσεις με τις οποίες εκθέτει τον προκάτοχο και μέντορά του, Στέλιο Αγγελούδη.

Σε άλλο κόσμο!

Σε άλλο κόσμο!

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και από την Ομοσπονδία Χάντμπολ...