Ντουντούκα
Κόντρα σε όλους. "Έσπασε" το μπλόκο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό, θα τα ξαναπούμε σύντομα»

«Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό, θα τα ξαναπούμε σύντομα»
Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2021 - 22:01

Ένας ακόμα αθλητής που αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω της ανικανότητας των υπευθύνων, είναι ο Πέτρος Κανδύλας που αποφάσισε να ψάξει για νέο σταθμό στην καριέρα του, αφού στην Ελλάδα τα πάντα παραμένουν στον αέρα.

Ο ίδιος με ανάρτηση του στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη συμπεριφορά της διοίκησης του Ολυμπιακού, ενώ παράλληλα τόνισε πως ποτέ δεν στάθηκε εμπόδιο στο να αναζητήσει νέα ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Στη ζωή και στον αθλητισμό, οι καταστάσεις διαμορφώνονται μερικές φορές διαφορετικά από ότι τις προγραμματίζεις. Σε καθεστώς πλήρους αβεβαιότητας μάλιστα δεν μπορείς να κάνεις κανέναν προγραμματισμό αφού δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει και τι μπορείς να περιμένεις.

Με δεδομένη την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό χάντμπολ και την παντελή έλλειψη ενημέρωσης, από τους αρμόδιους, για τον ορισμό ημερομηνίας έναρξης του πρωταθλήματος, αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση της Ανόρθωσης για να συνεχίσω την καριέρα μου τους επόμενους μήνες στην πρωτοπόρο του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια την ομάδα μου, τον Ολυμπιακό η οποία δεν στάθηκε εμπόδιο στην καριέρα μου και έδωσε τη συγκατάθεσή της για την μετακίνησή μου στην Κύπρο. Μια πράξη που επιβεβαιώνει τον σεβασμό με τον οποίο μας αντιμετωπίζει ως αθλητές και ως ανθρώπους, αφού κατανοεί τις αγωνίες και τους προβληματισμούς που συνοδεύει, η παραμονή στην Ελλάδα τη δεδομένη χρονική περίοδο, όπου το λουκέτο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, αποδεικνύεται καταστροφικό.

Δυστυχώς είμαστε η μοναδική χώρα που βιώνουμε τέτοιου είδους καταστάσεις σε επίπεδο αθλητισμού και εύχομαι το ελληνικό χάντμπολ να βγει σύντομα, από το αδιέξοδο στο οποίο έχει βρεθεί, από την κωλυσιεργία εκείνων που αποφασίζουν για τις τύχες του.

Μέχρι τότε θα έχω την ευκαιρία να κάνω αυτό το οποίο αγαπάω και από το οποίο ζω, να παίζω χάντμπολ.

Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας. Θα τα ξαναπούμε σύντομα!»

Διαβάστε επίσης

Οι αβάντες της ΟΧΕ στην ΑΕΚ και το «αμαρτωλό» παρασκήνιο!

Οι αβάντες της ΟΧΕ στην ΑΕΚ και το «αμαρτωλό» παρασκήνιο!

Ο «Κόκκινος Πρωταθλητής» καταγράφει σήμερα τον ρόλο του προέδρου της ομοσπονδίας που λειτουργεί προς όφελος μιας ομάδας, τις επιθέσεις προς τον Ολυμπιακό και τις μεθοδεύσεις με τις οποίες εκθέτει τον προκάτοχο και μέντορά του, Στέλιο Αγγελούδη.