Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τα... κιτρινόμαυρα fake news

Τα... κιτρινόμαυρα fake news
Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2021 - 22:19

Διασπορά ψευδών ειδήσεων. Παγκοσμίως γνωστών ως fake news. Αυτή η μάστιγα της εποχής μας! Τα ψευδονέα ή ψευδείς ειδήσεις ή πλαστές ειδήσεις, είναι ένα είδος κίτρινου τύπου ή προπαγάνδας που γίνεται με σκόπιμη παραπληροφόρηση. Στην προκειμένη περίπτωση το... χρώμα του κίτρινου τύπου προσδιορίζει και τους δημιουργούς και εμπνευστές ενός τέτοιου είδους δημοσιεύματος.

Διαβάσαμε λοιπόν σε ιστοσελίδα που υποστηρίζει την αεκ, ότι «θα ανασταλεί άμεσα η λειτουργία του τμήματος χάντμπολ του Ολυμπιακού», ότι «θα αποχωρήσει ο Σοφοκλής Ξυνής και θα αφήσει ακυβέρνητο το καράβι και σε δύσμοιρη οικονομική θέση». Σε δύσμοιρη θέση βρίσκονται από ότι φαίνεται οι δημιουργοί, του εν λόγω δημοσιεύματος που προφανώς και δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα.

Η... διακίνηση των κιτρινόμαυρων fake news, υποδηλώνει ότι οι εμπνευστές τους εφαρμόζουν την τακτική της... μηχανοραφίας και της φτηνής προπαγάνδας. Η φαιδρότητα τους ξεπερνάει τα όρια αφού επικαλούνται και πήγες μέσα από την ομάδα του Ολυμπιακού! Ότι θα είχε επαφές με μέσο που υποστηρίζει την ΑΕΚ, κάποιος ερυθρόλευκος ας το αντιπαρέρθουμε για την οικονομία της συζήτησης.

Και ας προχωρήσουμε στην αποκατάσταση της αλήθειας και της πραγματικότητας την οποία σκοπίμως προσπαθούν να διαστρευλώσουν, οι διακινητές των fake news. Μάλλον οι αλήθειες πονάνε για αυτό καταφεύγουν σε αυτά...

Τόσο ο Σοφοκλής Ξύνης όσο και ο Τίμης Πουρνάρας, στηρίζουν και θα συνεχίσουν να στηρίζουν οικονομικά τόσο φέτος όσο και τα επόμενα χρόνια, το τμήμα Χάντμπολ του Ολυμπιακού.

Το ξέρουμε ότι ο Θρύλος σας... χάλασε τη μανέστρα και σας πόνεσε όσο δεν πάει με τους 4 διαδοχικούς τίτλους στα πρώτα δυο χρόνια της λειτουργίας του τμήματος.

Το ξέρουμε ότι μπορεί να μην ντραπήκατε, αλλά σίγουρα δεν χαρήκατε τον τρόπο με τον οποίο σας χάρισε η Ομοσπονδία Χαρτινοσφαίρισης Ελλάδας το περσινό πρωτάθλημα.

Αλλά η πραγματικότητα είναι αυτή και καλό θα είναι να την... συνηθίσετε!

Σίγουρα πάντως δεν μπορείτε να την αλλάξετε με τα... ψευδονέα. Τα fake news που λέγαμε...

Διαβάστε επίσης

Οι αβάντες της ΟΧΕ στην ΑΕΚ και το «αμαρτωλό» παρασκήνιο!

Οι αβάντες της ΟΧΕ στην ΑΕΚ και το «αμαρτωλό» παρασκήνιο!

Ο «Κόκκινος Πρωταθλητής» καταγράφει σήμερα τον ρόλο του προέδρου της ομοσπονδίας που λειτουργεί προς όφελος μιας ομάδας, τις επιθέσεις προς τον Ολυμπιακό και τις μεθοδεύσεις με τις οποίες εκθέτει τον προκάτοχο και μέντορά του, Στέλιο Αγγελούδη.