Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σοφοκλής Ξυνής: «Η παρουσία μου στον Ολυμπιακό δεν έχει πρόσκαιρο χαρακτήρα!»

Σοφοκλής Ξυνής: «Η παρουσία μου στον Ολυμπιακό δεν έχει πρόσκαιρο χαρακτήρα!»
Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2021 - 12:38

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός και ειδικότερα το τμήμα χάντμπολ, του Συλλόγου, είναι στο επίκεντρο των… ρεπορτάζ, των «κιτρινόμαυρων», των τελευταίων ημερών, με ειδήσεις, οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, αλλά ως στόχο έχουν μονάχα το να προκαλέσουν αναστάτωση και αναταραχή. Ο κ. Σοφοκλής Ξυνής, είναι ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του, με την ανάπτυξη του τμήματος και μαζί με τον κ. Τίμη Πουρνάρα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο, στο να κατακτήσουν οι Πειραιώτες δύο νταμπλ σερί, στα δύο πρώτα χρόνια τους.

Ένας άνθρωπος με πολυδιάστατη παρουσία, στον αθλητισμό και όχι μόνο στο χάντμπολ, αλλά έχοντας συνδέσει το όνομά του και με την πρωτοβουλία «Αθλητισμός και Εκπαίδευση». Αξίες βαθιά ριζωμένες στην καρδιά του Ολυμπιακού, του μεγαλύτερου ελληνικού Συλλόγου. Ένας άνθρωπος, ο οποίος δεν θέλει να στέκονται ανυπόστατες φήμες, εις βάρος του Ολυμπιακού ΣΦΠ, αλλά και του ιδίου, ως προς τις προθέσεις του. και γι’ αυτό, με μία ξεκάθαρη, από καρδιάς, τοποθέτησή του, ρίχνει φως στις σκιές.

Ο κ. Ξυνής, λοιπόν, μέσω του «Κόκκινου Πρωταθλητή», βάζει τα πράγματα στη θέση τους, όσον αφορά τα αναληθή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών. Βάζει «στοπ» στην παραφιλολόγια διαψεύδοντας τις ψευδείς ειδήσεις κατά του ίδιου, αλλά και του Θρύλου. Συγκεκριμένα, ο κ. Ξυνής δήλωσε:

«Η παρουσία μου στον Ολυμπιακό δεν έχει πρόσκαιρο χαρακτήρα, αλλά διέπεται από βαθύτερους δεσμούς, οι οποίοι πρεσβεύονται, μεταξύ άλλων, και από την πρωτοβουλία μου 'Αθλητισμός και Εκπαίδευση'. Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα είναι αναληθή. Σε καμία περίπτωση δεν διαλύεται το τμήμα χάντμπολ του Ολυμπιακού, το οποίο είναι βέβαιο, ότι θα γιγαντωθεί».

Ο κ. Ξυνής δεν έχει μία σχέση… «πάρε-δώσε» με τον Σύλλογο. Δεν περιορίζεται εκεί, η σχέση του, με τον Ολυμπιακό. Το αποδεικνύει ξανά, με μια λιτή, απέριττη, όσο και απολύτως σαφή, τοποθέτηση, η οποία δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Το τμήμα χάντμπολ του Ολυμπιακού είναι βέβαιο ότι θα γιγαντωθεί.

Διαβάστε επίσης

Οι αβάντες της ΟΧΕ στην ΑΕΚ και το «αμαρτωλό» παρασκήνιο!

Οι αβάντες της ΟΧΕ στην ΑΕΚ και το «αμαρτωλό» παρασκήνιο!

Ο «Κόκκινος Πρωταθλητής» καταγράφει σήμερα τον ρόλο του προέδρου της ομοσπονδίας που λειτουργεί προς όφελος μιας ομάδας, τις επιθέσεις προς τον Ολυμπιακό και τις μεθοδεύσεις με τις οποίες εκθέτει τον προκάτοχο και μέντορά του, Στέλιο Αγγελούδη.