Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Ανόρθωση ο Καραμπουρνιώτης

Στην Ανόρθωση ο Καραμπουρνιώτης
Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021 - 20:09

Στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Ανόρθωση θα συνεχίσει την καριέρα του για τους επόμενους μήνες ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του Αμμοχώστου.

Από τη στιγμή που η κατάσταση στον ερασιτεχνικό αθλητισμό δεν δείχνει να αλλάζει στη χώρα μας, οι παίκτες αναγκάζονται να αποχωρήσουν για να μπορέσουν να βρουν τα προς το ζην, αφού οι αρμόδιοι συνεχίζουν να μην δίνουν καμία σημασία στις πιέσεις των συλλόγων για επανέναρξη.

Δεν έχουν δοθεί ούτε καν πιθανές ημερομηνίες επανέναρξης, κάτι που κάνει την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη και το βασικότερο, πιο αβέβαιη για τους αθλητές.

Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που έχει στηρίξει από την αρχή της πανδημίας τους αθλητές και τις αθλήτριες του και τους αφήνει να φύγουν για να μπορέσουν να αγωνιστούν σε κάποιο πρωτάθλημα.

Όσο όλα παραμένουν στον αέρα είναι φυσιολογικό να μην μείνει κανένας αθλητής στα ερασιτεχνικά αθλήματα και κάθε μέρα που περνάει να γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Για την ώρα το μόνο πρωτάθλημα που πήρε έγκριση να ξεκινήσει είναι αυτό της Volleyleague ανδρών και αυτό υπό όρους.

Διαβάστε επίσης